NYT Crosswords: August 18, 2024
Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.
![]() |
NY Times Sunday, August 18, 2024 | Crossword Clues Hints |
Across Clues and Answers:
-
The clue is 1. 9 or 10, but not 11 or 12. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: CARD
Possible Answer : carte, circuit_card, plug-in, bill_of_fare, scorecard, lineup, bill, identity_card, batting_order, placard, menu, poster, wit, card, tease, board, add-in, notice, posting, calling_card, carte_du_jour, wag, visiting_card, circuit_board
-
The clue is 5. Forming the bottom level. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: BASAL
Possible Answer : base, primary, radical, basal
Possible Opposite Answer : cauline
-
The clue is 10. Metallic sound. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: CLANG
Possible Answer : clash, crash, clang, clangor, clank, clangoring, clangour
-
The clue is 15. Quick second?. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: ASST
-
The clue is 19. Thickening substance obtained from seaweed. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: AGAR
Possible Answer : agar-agar, agar, nutrient_agar
-
The clue is 20. Mega-. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: ULTRA
-
The clue is 21. Trash-loving Muppet. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: OSCAR
Possible Answer : Academy_Award, Oscar
-
The clue is 22. Election year focus. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: RACE
Possible Answer : airstream, belt_along, run, pelt_along, wash, raceway, step_on_it, race, bucket_along, hie, rush_along, slipstream, backwash, subspecies, rush, cannonball_along, hasten, hotfoot, speed
Possible Opposite Answer : linger
-
The clue is 23. Its name comes from Japanese for "to fight". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: SUMO
Possible Answer : sumo
-
The clue is 24. Spacious. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: ROOMY
-
The clue is 25. Amusement park attraction depicted above and below this answer. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)
The answer: BUMPERCARS
-
The clue is 27. Cry following a countdown. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)
The answer: HAPPYNEWYEAR
-
The clue is 30. ___ vez (this time: Sp.). Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: ESTA
-
The clue is 31. Sewer scurrier. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: RAT
Possible Answer : lowlife, fink, stinkpot, squealer, skunk, crumb, shit, denounce, scum_bag, betray, blackleg, blabber, puke, stinker, so-and-so, dirty_dog, bum, scab, strikebreaker, tell_on, snitch, give_away, informer, betrayer, stag, rat, rotter, grass, git, shop
-
The clue is 32. Prof's helpers. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: TAS
Possible Answer : tantalum, atomic_number_73, Ta
-
The clue is 33. Molecule studied by 2023 Nobelist Katalin Kariko. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: RNA
Possible Answer : ribonucleic_acid, RNA
-
The clue is 34. Be a cast member of. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: ACTIN
Possible Answer : actin
-
The clue is 36. N.Y.C. home of "Christina's World". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: MOMA
-
The clue is 37. "Three o'clock". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: EAST
Possible Answer : due_east, eastward, east, eastern_United_States, Orient, E, East
Possible Opposite Answer : west
-
The clue is 39. Hawaiian pizza topping. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: HAM
Possible Answer : overact, jambon, ham, overplay, ham_actor, ham_it_up, gammon, Ham
Possible Opposite Answer : underact
-
The clue is 42. "Fiddler on the Roof" matchmaker. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: YENTE
-
The clue is 44. Titled widows. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)
The answer: DOWAGERS
Possible Answer : dowager
-
The clue is 46. Two thumbs up?. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: YESES
Possible Answer : yes
Possible Opposite Answer : no
-
The clue is 48. Glass tube illuminant. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: NEON
Possible Answer : neon, atomic_number_10, Ne
-
The clue is 49. Start to despair. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)
The answer: LOSEHEART
-
The clue is 50. About 3.26 light years. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: PARSEC
-
The clue is 51. "Her Kind" poet Sexton. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: ANNE
Possible Answer : Anne
-
The clue is 52. Capital on the Gulf of Guinea. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: ACCRA
Possible Answer : capital_of_Ghana, Accra
-
The clue is 53. Insignificant amount. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: SOU
Possible Answer : sou
-
The clue is 54. "I've cracked it!". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: AHA
-
The clue is 55. Suffix with cyclo-. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: TRON
-
The clue is 57. Genre influenced by calypso. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: SKA
-
The clue is 58. "The Shape of Water" director. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)
The answer: DELTORO
-
The clue is 60. Consumers. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: EATERS
-
The clue is 64. Trip, with "off". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: SET
Possible Answer : located, determine, hardened, hardening, lay_out, fructify, congeal, pose, coiffe, plant, go_under, bent, solidifying, go_down, band, sic, dictated, lay, localize, define, arrange, jell, fixed, stage_set, countersink, specify, place, fix, gear_up, typeset, rig, localise, adjust, situated, laid, fit, limit, rigid, position, Seth, coif, determined, ready, set, exercise_set, curing, mark, solidification, prepare, set_up, do, coiffure, primed, dress, Set, readiness, lot, put, placed, circle, correct
Possible Opposite Answer : rise
-
The clue is 65. Amusement park attraction depicted weaving through this answer. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (13 letters)
The answer: ROLLERCOASTER
-
The clue is 69. "Kidding!". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: NOT
-
The clue is 70. "Likewise!". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: IDOTOO
-
The clue is 72. Appear again after being killed, in a video game. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)
The answer: RESPAWN
-
The clue is 73. Burnsian lead-in to body. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: NAE
-
The clue is 74. React to something hilarious. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: HOWL
Possible Answer : yaup, yowl, wail, roar, yammer, ululate, howl, ululation, yawl, howling, wrawl
-
The clue is 76. Dweller in the cracks of a sunken ship, maybe. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: EEL
Possible Answer : eel
-
The clue is 77. A+ service?. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: ACE
Possible Answer : maven, nail, crack, adept, I, Allied_Command_Europe, breeze_through, one, angiotensin_converting_enzyme, topnotch, genius, single, first-rate, hotshot, unity, star, sensation, angiotensin-converting_enzyme, 1, A-one, top-notch, virtuoso, whiz, mavin, ace, champion, tops, superstar, pass_with_flying_colors, wiz, sweep_through, tiptop, super, ACE, whizz, sail_through, wizard
-
The clue is 78. Ingvar Kamprad or Ingmar Bergman, e.g.. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: SWEDE
Possible Answer : rutabaga_plant, Swedish_turnip, Brassica_napus_napobrassica, swedish_turnip, swede, turnip_cabbage, yellow_turnip, rutabaga, Swede
-
The clue is 80. Dwindle. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: WANE
Possible Answer : ebbing, decline, wane, go_down, ebb
Possible Opposite Answer : wax
-
The clue is 83. Canadian N.H.L. team. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: OILERS
Possible Answer : oiler, tanker, tank_ship, oil_tanker, oil_well
-
The clue is 85. Prominent feature of Tom Selleck or David Hasselhoff. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)
The answer: CHESTHAIR
-
The clue is 87. Total headache. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: PAIN
Possible Answer : pain_sensation, trouble, annoyance, nuisance, botheration, painful_sensation, pain, ail, infliction, anguish, hurt, bother, pain_in_the_neck, pain_in_the_ass, painfulness, hurting
Possible Opposite Answer : pleasure
-
The clue is 88. Showy garden flower. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: PEONY
-
The clue is 89. Sour grapes drink?. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)
The answer: HATERADE
-
The clue is 90. Dating app success. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: MATCH
Possible Answer : oppose, gibe, catch, friction_match, tally, peer, match, correspond, mates, equalise, twin, compeer, fit, play_off, pair, equalize, meet, equate, touch, mate, couple, cope_with, agree, rival, pit, lucifer, check, equal, jibe
Possible Opposite Answer : disagree
-
The clue is 92. Digs in the mud. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: STY
Possible Answer : stye, pigsty, eye_infection, sty, hordeolum, pigpen
-
The clue is 93. Mega-. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: UBER
-
The clue is 95. Lapel attachments. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: MICS
-
The clue is 96. Dendrologist's study. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: TREES
Possible Answer : corner, tree, tree_diagram, Tree, Sir_Herbert_Beerbohm_Tree, shoetree
-
The clue is 98. Letter before omega. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: PSI
Possible Answer : psi, pounds_per_square_inch
-
The clue is 99. Egg cells. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: OVA
-
The clue is 100. Sub domain. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: SEA
-
The clue is 101. Things you might pray on. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: RUGS
-
The clue is 104. Vital component of the global refugee process. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)
The answer: RESETTLEMENT
Possible Answer : resettlement, relocation
-
The clue is 111. Amusement park attraction depicted above this answer. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)
The answer: WATERSLIDE
-
The clue is 114. People that call New Zealand "Aotearoa". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: MAORI
Possible Answer : Maori
-
The clue is 115. Crumbled dessert topping. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: OREO
Possible Answer : oreo_cookie, oreo
-
The clue is 116. Last word before eating, sometimes. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: AMEN
-
The clue is 117. Nickname for the Los Angeles Angels. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: HALOS
Possible Answer : ring, doughnut, aura, gloriole, halo, glory, nimbus, annulus, aureole, anchor_ring
-
The clue is 118. Set of pipes?. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: ORGAN
Possible Answer : electric_organ, electronic_organ, harmonium, organ, reed_organ, pipe_organ, Hammond_organ
-
The clue is 119. Not firm. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: LIMP
-
The clue is 120. "Hey, you! Yeah, you!". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: PSST
-
The clue is 121. Does a whole lot of nothing. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: IDLES
-
The clue is 122. Mammal whose name is spelled using only the letters of "mammal". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: LLAMA
Possible Answer : llama
-
The clue is 123. Biblical father of Kenan. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: ENOS
Down Clues and Answers:
-
The clue is 1. Take one's profits, with "in". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: CASH
Possible Answer: John_Cash, cash_in, Cash, hard_cash, cash, hard_currency, immediate_payment, Johnny_Cash
Possible Opposite Answer : credit
-
The clue is 2. Bebida en una taquerÃa. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: AGUA
Possible Answer: Bufo_marinus, agua, agua_toad
-
The clue is 3. Parking garage feature. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: RAMP
Possible Answer: wild_leek, ramp, rage, incline, storm, Allium_tricoccum
-
The clue is 4. Amusement park attraction depicted to the right of this answer. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)
The answer: DROPTOWER
-
The clue is 5. Participate in a Lakota smudging ceremony. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)
The answer: BURNSAGE
-
The clue is 6. Succulent genus. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: ALOE
Possible Answer: aloe
-
The clue is 7. Pack. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: STOW
Possible Answer: stow
-
The clue is 8. With 29-Down, insect that conducts raids. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: ARMY
Possible Answer: army, Army, USA, United_States_Army, ground_forces, regular_army, US_Army, U._S._Army
-
The clue is 9. Sensible clothing for the Bay Area's climate. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: LAYERS
-
The clue is 10. A gilded one is seen on King Tut's crown. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: COBRA
Possible Answer: cobra
-
The clue is 11. Baton Rouge sch.. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: LSU
-
The clue is 12. Zenith. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: ACME
Possible Answer: summit, tiptop, pinnacle, vertex, top, superlative, apex, peak, elevation, acme, meridian, height
-
The clue is 13. Goes down for a while?. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: NAPS
Possible Answer: sleep, snooze, catch_a_wink, short_sleep, nap, cat_sleep, pile, forty_winks, catnap, Napoleon
-
The clue is 14. Actress Lee of "Past Lives". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: GRETA
-
The clue is 15. Part of a circumference. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: ARC
Possible Answer: spark, curve, electric_arc, arc, electric_discharge, bow, arch, discharge
-
The clue is 16. Designer of noted terminals at Dulles and J.F.K.. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)
The answer: SAARINEN
Possible Answer: Saarinen, Eliel_Saarinen, Eero_Saarinen
-
The clue is 17. "The Office" setting. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)
The answer: SCRANTON
Possible Answer: Scranton
-
The clue is 18. Trial. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: TEST
Possible Answer: trial, mental_testing, try, quiz, run, essay, try_out, exam, tryout, psychometric_test, mental_test, examine, screen, prove, trial_run, examination, test
-
The clue is 26. Risqué. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: RACY
Possible Answer: naughty, racy, gamey, juicy, rich, full-bodied, robust, gamy, lively, blue, spicy, risque
-
The clue is 28. Maker of pianos and motorcycles. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: YAMAHA
-
The clue is 29. See 8-Down. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: ANT
-
The clue is 35. Apartment dweller. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: TENANT
-
The clue is 36. Fruity Italian wine. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)
The answer: MOSCATO
-
The clue is 37. Jazz pianist Garner. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: ERROLL
-
The clue is 38. Perceptive. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: ASTUTE
-
The clue is 39. Goddess whose name fills in this fact: Hephaestus once made ___ magical throne. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: HERA
-
The clue is 40. Equus africanus, e.g.. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: ASS
Possible Answer: Eastern_Samoa, keister, rear_end, screw, seat, tush, hind_end, nookie, atomic_number_33, American_Samoa, can, ass, nates, tooshie, backside, nooky, stern, behind, bottom, arsenic, As, fundament, derriere, screwing, piece_of_ass, buns, rump, bum, hindquarters, posterior, rear, roll_in_the_hay, fuck, shag, tail_end, shtup, buttocks, arse, prat, butt, tail, fucking, AS, piece_of_tail, fanny
-
The clue is 41. Get together. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: MEET
Possible Answer: run_across, fulfil, fitting, fill, get_together, receive, converge, take_on, adjoin, satisfy, fit, foregather, assemble, contact, see, play, touch, run_into, gather, come_across, sports_meeting, suffer, conform_to, forgather, cope_with, encounter, fulfill, match, meet
Possible Opposite Answer : diverge
-
The clue is 43. Brussels-to-Berlin dir.. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: ENE
Possible Answer: ENE, east_northeast
-
The clue is 44. Removed, as points. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: DOCKED
Possible Answer: dock, bob, tail
Possible Opposite Answer : undock
-
The clue is 45. Oil platform?. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: EASEL
Possible Answer: easel
-
The clue is 46. Boorish sorts. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: YAHOOS
Possible Answer: chawbacon, yahoo, hayseed, rube, yokel, hick, Yahoo, bumpkin
-
The clue is 47. Assist in a pick-and-roll. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: SCREEN
Possible Answer: shield, concealment, block_out, silver_screen, projection_screen, screen_door, sieve, CRT_screen, riddle, blind, screen, cover, covert, sort, screen_out, screenland, filmdom, test
-
The clue is 49. Yogurt-based beverage. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: LASSI
-
The clue is 50. Brown paper packages tied up with strings. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)
The answer: PARCELS
Possible Answer: packet, parcel, tract, piece_of_ground, package, parcel_of_land, bundle, share, portion, piece_of_land
-
The clue is 56. Shell tool. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: OAR
Possible Answer: oar
-
The clue is 58. The Four Knights' genre. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: DOOWOP
-
The clue is 59. Solar system model. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: ORRERY
Possible Answer: orrery
-
The clue is 61. Groups of nine. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)
The answer: ENNEADS
Possible Answer: niner, ennead, 9, IX, nine, Nina_from_Carolina
-
The clue is 62. One hopping on the band wagon?. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: ROADIE
-
The clue is 63. Direct. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: STEER
Possible Answer: head, bullock, steer, manoeuvre, hint, guide, channelize, point, channelise, maneuver, direct, lead, wind, manoeuver, confidential_information, tip
-
The clue is 65. Pooh's pal. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: ROO
-
The clue is 66. Indigenous people with a First Moccasin ceremony. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: APACHE
-
The clue is 67. Louis who wrote "Holes". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: SACHAR
-
The clue is 68. Aviary sound. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: TWEET
Possible Answer: squeeze, tweet, twitch, pinch, twinge, nip, twirp
-
The clue is 71. Consequently. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: THENCE
Possible Answer: so, thus, therefrom, thence, hence, therefore, thereof
-
The clue is 75. Says what isn't so. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: LIES
Possible Answer: Trygve_Lie, lie_down, consist, prevarication, Trygve_Halvden_Lie, lie, lie_in, Lie, rest, dwell
-
The clue is 76. Itty-bitty. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: EENY
-
The clue is 78. Fight (for). Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: STRIVE
-
The clue is 79. Amusement park attraction depicted in and around this answer. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)
The answer: WHACAMOLE
-
The clue is 80. Typing stat: Abbr.. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: WPM
Possible Answer: wpm, words_per_minute
-
The clue is 81. The Albuquerque Isotopes and Jacksonville Jumbo Shrimp, for two. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)
The answer: AAATEAMS
-
The clue is 82. Compounds in cured meats. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)
The answer: NITRATES
Possible Answer: nitrate
-
The clue is 84. Destiny. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: LOT
Possible Answer: heap, good_deal, caboodle, stack, wad, dish_out, batch, deal, band, dispense, spate, mass, portion, circumstances, allot, quite_a_little, luck, plenty, fortune, deal_out, pot, mint, set, sight, mess, Lot, muckle, circle, great_deal, destiny, flock, mickle, mete_out, parcel_out, slew, hatful, dole_out, mountain, peck, lot, draw, distribute, shell_out, administer, pile, raft, bunch, tidy_sum, passel, fate
-
The clue is 86. Kind of coarse flour. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)
The answer: SEMOLINA
Possible Answer: semolina
-
The clue is 91. Munich "mister". Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: HERR
Possible Answer: Herr
-
The clue is 93. Mileage, so to speak. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: USE
Possible Answer: use_of_goods_and_services, utilize, economic_consumption, utilisation, apply, use, purpose, habituate, usance, employment, utilise, role, manipulation, habit, practice, expend, employ, function, usage, exercise, consumption, utilization, enjoyment
-
The clue is 94. Pepto-___. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)
The answer: BISMOL
-
The clue is 97. Part of an omakase meal. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: SUSHI
Possible Answer: sushi
-
The clue is 98. Word with French or free. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)
The answer: PRESS
Possible Answer: adjure, compress, mechanical_press, insistency, iron_out, exhort, crusade, agitate, pressure, fight, bid, press_out, weightlift, crush, weight-lift, weigh, compact, iron, urge, constrict, push, jam, insistence, imperativeness, entreat, pressing, military_press, closet, squeeze, conjure, urge_on, wardrobe, printing_press, campaign, contract, beseech, press, public_press
-
The clue is 100. Substitute. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: SWAP
-
The clue is 102. Pleased. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: GLAD
Possible Answer: gladiolus, gladiola, sword_lily, glad, happy, beaming
Possible Opposite Answer : sad
-
The clue is 103. Common spot for a houseplant. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: SILL
Possible Answer: sill
-
The clue is 105. Title in Parliament. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: EARL
Possible Answer: earl
-
The clue is 106. Draped garment. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: TOGA
Possible Answer: toga
-
The clue is 107. Aerial transport across New York's East River. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: TRAM
Possible Answer: aerial_tramway, trolley_car, tramway, tramcar, cable_tramway, trolley, tram, streetcar, ropeway
-
The clue is 108. Actress Moriarty. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: ERIN
Possible Answer: Erin
-
The clue is 109. Finding ___ Submarine Voyage (Disneyland attraction). Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: NEMO
-
The clue is 110. At most. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)
The answer: TOPS
Possible Answer: overstep, crack, top_out, superlative, top_off, cover, big_top, lead, top_side, topnotch, crown, teetotum, exceed, first-rate, summit, spinning_top, top_of_the_inning, circus_tent, top, pinch, elevation, acme, A-one, upper_side, ace, crest, tops, pinnacle, transcend, height, round_top, tiptop, pass, super, clear, upside, go_past, tip, whirligig, top-notch, meridian, peak
Possible Opposite Answer : bottom
-
The clue is 112. Audiologist's colleague, in brief. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: ENT
-
The clue is 113. Agcy. overseeing public schools. Can you find the Answer?
Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)
The answer: DOE
Possible Answer: doe, Department_of_Energy, Energy_Department, Energy, DOE