Search Clues

Showing posts with label Saturday. Show all posts
Showing posts with label Saturday. Show all posts

Saturday, September 14, 2024

0914 NYT Crossword Sat, Sept 13, 2024 | Puzzle Answers

Complete Guide to NYT Crossword Saturday, Sept 13, 2024 | Puzzle Answers

Discover answers and insights for the NYT Crossword puzzle on Saturday, September 13, 2024. Solve clues and stay updated on the latest puzzles!

NYT Crossword puzzle answers and clues for Saturday, September 13, 2024
 NYT Crossword puzzle answers and clues for Saturday, September 13, 2024

Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Red in the face, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: ASHAMED

    Possible Answer : ashamed

    Possible Opposite Answer : unashamed


  • The clue is 8. Bumped things. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: FISTS

    Possible Answer : fist, clenched_fist


  • The clue is 13. Baseball mascot with a fluffy green snout. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: PHANATIC


  • The clue is 15. Home to Sun Valley. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: IDAHO

    Possible Answer : Gem_State, ID, Idaho


  • The clue is 16. Many Renaissance thinkers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: POLYMATHS

    Possible Answer : polymath


  • The clue is 18. Woman in dire need?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: RENEE


  • The clue is 19. "___ Sea Lice" (collaborative album by Courtney Barnett and Kurt Vile). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: LOTTA


  • The clue is 20. Peyton Manning, for much of his N.F.L. career. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: COLT

    Possible Answer : colt, Colt


  • The clue is 22. Sister label of Volt Records. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: STAX


  • The clue is 23. Brand seen on Canadian highway signs. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ESSO


  • The clue is 24. Interjection of interest. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: OHCOOL


  • The clue is 26. Case worker: Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ATT


  • The clue is 27. Job that anyone could see themselves doing?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: WINDOWWASHER


  • The clue is 30. Temper. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ANNEAL

    Possible Answer : normalize, anneal, temper


  • The clue is 31. Actress Weaving of 2022's "Babylon". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SAMARA

    Possible Answer : samara, key_fruit, key


  • The clue is 32. Highly rated French vineyards. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CRUS

    Possible Answer : crus


  • The clue is 33. Cry of delight. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: YAY

    Possible Answer : Yay


  • The clue is 35. Muscles used in rowing, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LATS

    Possible Answer : lats, latissimus_dorsi, lat


  • The clue is 36. Doesn't stick out. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: FITSIN


  • The clue is 38. Comes to. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: TOTALS

    Possible Answer : come, tote_up, aggregate, add_together, add, totality, add_up, sum, amount, total, tot_up, sum_up, summate, number, tot, tally


  • The clue is 40. "No backing out now". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: ITSADONEDEAL


  • The clue is 42. It once ran the headline "Santa Dies on Xmas Trip": Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: NYT


  • The clue is 43. Dentist's concern. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ENAMEL

    Possible Answer : enamel, tooth_enamel


  • The clue is 44. Celeb with a #1 single and an acting Oscar. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CHER


  • The clue is 48. When repeated, college party chant. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CHUG

    Possible Answer : chug


  • The clue is 50. What the ancient Romans called the "Cupid stone," considering it a symbol of love. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OPAL

    Possible Answer : opal


  • The clue is 51. Aid in skyscraper construction. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CRANE

    Possible Answer : Hart_Crane, crane, Stephen_Crane, stretch_out, Harold_Hart_Crane, Crane, Grus


  • The clue is 52. Seen enough. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HADIT


  • The clue is 54. Hard things to ignore, metaphorically. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: ELEPHANTS

    Possible Answer : elephant


  • The clue is 56. Musical character who sings "Just You Wait". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ELIZA


  • The clue is 57. Where a rope ladder might lead. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: TREEFORT


  • The clue is 58. M.I.T. school. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SLOAN


  • The clue is 59. Apollo was conceived in them. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: SIXTIES

    Possible Answer : mid-sixties, sixty, sixties, 60, LX, 1960s


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. Gala, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: APPLE

    Possible Answer: orchard_apple_tree, Malus_pumila, apple

  • The clue is 2. Dismisses unceremoniously. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SHOOS

    Possible Answer: shoo, shoo_away, shoo_off

  • The clue is 3. Pulls up. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HALTS

    Possible Answer: hold, stem, stoppage, check, freeze, arrest, block, stop, halt, staunch, stanch, stay, hitch, kibosh

    Possible Opposite Answer : start

  • The clue is 4. Where the average American lives. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: ANYTOWNUSA

  • The clue is 5. Word with the same meaning in English, Swahili and Mandarin, among other languages. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MAMA

    Possible Answer: mommy, mummy, mama, momma, Mama, mom, mammy, mamma, mum, ma

  • The clue is 6. Connections might hinge on it, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ETA

    Possible Answer: Basque_Fatherland_and_Liberty, ETA, Euskadi_ta_Askatasuna, Basque_Homeland_and_Freedom, eta

  • The clue is 7. Senior class tradition. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: DITCHDAY

  • The clue is 8. Something trimmed after purchase. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: FIR

    Possible Answer: true_fir, fir, fir_tree

  • The clue is 9. 3/15, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: IDES

    Possible Answer: ides

  • The clue is 10. Accessories for some bell ringers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: SANTAHATS

  • The clue is 11. Trailer homes?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: THEATERS

    Possible Answer: theater_of_operations, theatre, dramatics, field_of_operations, theatre_of_operations, field, dramaturgy, theater, dramatic_art, house

  • The clue is 12. Trying way too hard, in modern lingo. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: SOEXTRA

  • The clue is 14. Soda shop purchase. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (13 letters)

    The answer: CHOCOLATEMALT

  • The clue is 17. Not busy. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SLOW

    Possible Answer: ho-hum, tedious, slack, slowly, obtuse, deadening, easy, tardily, slacken, wearisome, sluggish, boring, decelerate, dumb, slow, dense, retard, behind, slow_down, slow_up, irksome, dull, dim, tiresome

    Possible Opposite Answer : fast, quickly, accelerate

  • The clue is 21. Pulls with a water-skiing boat, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TOWS

    Possible Answer: towage, tow

  • The clue is 24. 50/50. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ONE

    Possible Answer: i, unmatchable, ane, 1, unitary, peerless, single, unity, matchless, ace, unrivaled, nonpareil, one, unrivalled, I, one_and_only, unmatched

  • The clue is 25. Yellow Teletubby. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: LAALAA

  • The clue is 28. Acting as a spy, maybe. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: INSIDE

    Possible Answer: at_bottom, indoors, interior, inwardly, in_spite_of_appearance, at_heart, deep_down, privileged, inside, within, inner

    Possible Opposite Answer : outside, outwardly, outdoors

  • The clue is 29. Kind of boat affected by a wind advisory. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: SMALLCRAFT

  • The clue is 30. Setting for a sitting. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: ARTSTUDIO

  • The clue is 32. Administrative center. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: CITYHALL

  • The clue is 34. Some long-distance callers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: YODELERS

  • The clue is 36. "To Kill a Mockingbird" family. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: FINCHES

    Possible Answer: finch

  • The clue is 37. Bad idea. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NONO

  • The clue is 39. Business card abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TEL

  • The clue is 41. Cat's "handle" for her kitten. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NAPE

    Possible Answer: nape, scruff, nucha

  • The clue is 45. Capital city on the Red River. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HANOI

    Possible Answer: Hanoi, capital_of_Vietnam

  • The clue is 46. ___-deux. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ENTRE

  • The clue is 47. They can be whole, half or quarter. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: RESTS

    Possible Answer: catch_one's_breath, remain, repose, remainder, breathe, rest, residuum, ease, eternal_rest, stay, roost, residue, relaxation, pillow, rest_period, respite, eternal_sleep, residual, balance, reside, perch, quietus, sleep, lie, relief, take_a_breather

    Possible Opposite Answer : be_active, change

  • The clue is 49. City near Memphis. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: GIZA

    Possible Answer: Giza, Gizeh, El_Giza

  • The clue is 51. Puppy chow ingredient. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CHEX

  • The clue is 53. Salon offering. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TAN

    Possible Answer: tan, suntan, tangent, sunburn, burn, bronze, topaz

  • The clue is 55. Canadian province: Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: PEI

    Possible Answer: Ieoh_Ming_Pei, Pei, I._M._Pei

Saturday, August 17, 2024

NYTimes Saturday, August 17, 2024 - Crossword Clues Hints

The Crossword hints blog is an one of the most popular crossword clue puzzles with answers solver. Here are the clues and answers for today nyt puzzle.

NYTimes Saturday, August 17, 2024  Crossword Clues Hints

NYTimes Saturday, August 17, 2024 


Break down the NYT Crosswords: August 17, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

Across Clues and Answers:
  • The clue is 1. Ireland's second-best-selling musical act after U2. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ENYA


  • The clue is 5. Forsythia, for one. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SHRUB

    Possible Answer : shrub, bush


  • The clue is 10. Verbally waver. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: HAW

    Possible Answer : haw, hawthorn


  • The clue is 13. Something shown to a rude houseguest. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DOOR

    Possible Answer : threshold, doorway, room_access, door


  • The clue is 14. Mistreatment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ABUSE

    Possible Answer : mistreat, ill-treatment, maltreatment, ill-usage, revilement, contumely, pervert, blackguard, vilification, step, misuse, ill-use, maltreat, shout, ill-treat, insult, clapperclaw, abuse


  • The clue is 15. "___ Agua Para Chocolate" (hit 1992 foreign-language film). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: COMO


  • The clue is 16. One might clean up lots of toys. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: DOGGROOMER


  • The clue is 18. Potatoes, in Indian cuisine. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ALOO


  • The clue is 19. Grown in ___ (brand of frozen French fries). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: IDAHO

    Possible Answer : Gem_State, ID, Idaho


  • The clue is 20. Reason one might read a "Speed Hump" sign and laugh. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: DIRTYMIND


  • The clue is 22. One might be "slippery". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ELM

    Possible Answer : elmwood, elm_tree, elm


  • The clue is 23. Epic backdrop, maybe. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: WAR

    Possible Answer : war, state_of_war, warfare

    Possible Opposite Answer : peace, make_peace


  • The clue is 25. Some skintight clothing. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: SHAPERS

    Possible Answer : maker, shaping_machine, shaper


  • The clue is 26. Coal miner's discovery. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SEAM

    Possible Answer : wrinkle, crease, line, crinkle, furrow, bed, seam


  • The clue is 28. Josh who voices Olaf in "Frozen". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: GAD

    Possible Answer : gad, generalized_anxiety_disorder, spur, GAD, anxiety_reaction, jazz_around, gallivant


  • The clue is 30. Initial tentative attempt. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: FORAY

    Possible Answer : despoil, maraud, reave, foray, strip, plunder, rifle, raid, ransack, pillage, loot


  • The clue is 31. Nonstop flight?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: STAIRMASTER


  • The clue is 35. Jamie Lee Curtis or Neve Campbell, notably. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: SCREAMQUEEN


  • The clue is 37. Really loses one's cool. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: GOESNUCLEAR


  • The clue is 39. Planned Parenthood doc. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: OBGYN


  • The clue is 42. Often-bracketed bit of Latin. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SIC

    Possible Answer : sic, set


  • The clue is 43. Mark as important, in a way. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: STAR

    Possible Answer : virtuoso, adept, sensation, prima, lead, headliner, hotshot, principal, wiz, champion, mavin, leading, whizz, whiz, star, maven, wizard, starring, ace, genius, star_topology, stellar, superstar, asterisk


  • The clue is 45. You! All of you!. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: SOLVERS

    Possible Answer : problem_solver, convergent_thinker, solver


  • The clue is 48. Lunes, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: DIA

    Possible Answer : DIA, Defense_Intelligence_Agency


  • The clue is 50. The "1" in 8-8-1, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TIE

    Possible Answer : bond, standoff, tie, link, railroad_tie, tie_beam, wed, bind, necktie, attach, sleeper, crosstie, association, affiliation, linkup, tie-up, connect, tie-in, link_up, draw, marry, splice

    Possible Opposite Answer : disconnect, untie


  • The clue is 51. "Hold please"?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: INEEDAHUG


  • The clue is 53. River through Glasgow. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CLYDE

    Possible Answer : Clyde


  • The clue is 55. What lions can do that pumas cannot. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ROAR

    Possible Answer : wail, bellow, yawl, yaup, roar, yowl, bellowing, hollering, ululate, thunder, boom, hollo, roaring, holla, holloa, howl, holler


  • The clue is 56. "A deal's a deal!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: NOBACKSIES


  • The clue is 58. ThinkPads, originally. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: IBMS


  • The clue is 59. ___ anglaise (rich custard). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CREME


  • The clue is 60. Survey unit. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ACRE

    Possible Answer : Akko, Akka, acre, Accho, Acre


  • The clue is 61. Cry for help. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SOS

    Possible Answer : SOS, sol, soh, so


  • The clue is 62. Toaster's opening. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HERES

    Possible Answer : Here, Hera, here

    Possible Opposite Answer : there


  • The clue is 63. Randall's elder daughter on "This Is Us". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TESS

    Possible Answer : si, atomic_number_52, te, Te, tellurium, ti


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. Goes down the drain, perhaps. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: EDDIES

    Possible Answer: twist, eddy, Mary_Morse_Baker_Eddy, whirl, Eddy, purl, whirlpool, swirl, Mary_Baker_Eddy

  • The clue is 2. Thinks (on). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: NOODLES

    Possible Answer: bonce, bean, noodle, attic, noggin, dome

  • The clue is 3. Stretcher bearers?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: YOGAMATS

  • The clue is 4. Frustrated cry. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ARGH

  • The clue is 5. Portuguese title. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SAO

  • The clue is 6. "True Detective" and "The Wire," for two. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: HBODRAMAS

  • The clue is 7. One-named poet from the 13th century. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: RUMI

  • The clue is 8. App audience. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: USERS

    Possible Answer: substance_abuser, drug_user, exploiter, user

  • The clue is 9. Sea bed?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BERTH

    Possible Answer: bunk, place, moorage, built_in_bed, office, mooring, wharf, post, berth, tie_up, billet, spot, position, slip, situation, moor

  • The clue is 10. Like Medina, Saudi Arabia, vis-à-vis Medina, Ohio. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: HOLIER

    Possible Answer: holy

    Possible Opposite Answer : unholy

  • The clue is 11. So-called "king of the Egyptian gods". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: AMONRA

  • The clue is 12. Rustic. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: WOODSY

    Possible Answer: woodsy, arboreous, arboraceous, woody

  • The clue is 15. Scouting gatherings. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: CAMPOREES

  • The clue is 17. Spat. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ROW

    Possible Answer: row, words, quarrel, wrangle, rowing, course, run-in, dustup

  • The clue is 21. "Get me?". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: YAFEEL

  • The clue is 24. Match up. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: AGREE

    Possible Answer: hold, harmonize, match, gibe, jibe, fit, agree, tally, consort, fit_in, concord, check, correspond, harmonise, accord, concur

    Possible Opposite Answer : disagree

  • The clue is 27. Fashions out of whatever's lying around. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: MACGYVERS

  • The clue is 29. Sends to hell. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: DAMNS

    Possible Answer: hoot, darn, imprecate, anathemise, beshrew, maledict, shucks, anathemize, tinker's_dam, bedamn, damn, tinker's_damn, curse, red_cent, shit

    Possible Opposite Answer : bless

  • The clue is 32. Worked on a collapsible table, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: IRONED

    Possible Answer: press, iron, ironed, iron_out

    Possible Opposite Answer : unironed

  • The clue is 33. Hit Netflix show whose pilot episode is titled "Red Light, Green Light". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: SQUIDGAME

  • The clue is 34. Stanley of "Julie & Julia". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TUCCI

  • The clue is 36. Low-cost lager from Anheuser-Busch, familiarly. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: NATTYICE

  • The clue is 38. Eleven in Las Vegas. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: RAIDERS

    Possible Answer: despoiler, plunderer, pillager, raider, looter, freebooter, spoiler

  • The clue is 39. God slain by his brother, then resurrected by his wife. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: OSIRIS

    Possible Answer: Osiris

  • The clue is 40. Animal also known as a pygmy chimpanzee. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: BONOBO

    Possible Answer: Pan_paniscus, bonobo, pygmy_chimpanzee

  • The clue is 41. Sparkles. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: GLEAMS

    Possible Answer: gleaming, lambency, gleam, glimmer, glow, shine, glisten, glint, glitter

  • The clue is 44. ___ Puffs. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: REESES

  • The clue is 46. In Buffalo, it's a faux pas to order this with Buffalo wings. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: RANCH

    Possible Answer: ranch, cattle_ranch, cattle_farm, spread

  • The clue is 47. Buttress, with "up". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SHORE

    Possible Answer: set_ashore, shore, prop, shoring, prop_up, land, shore_up

  • The clue is 49. Frustrated cry. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ACK

  • The clue is 52. Eschew the subway, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: UBER

  • The clue is 54. Something that's good to do a 180 on?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LSAT

  • The clue is 57. These, in French. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: CES

    Possible Answer: cerium, atomic_number_58, Ce

Saturday, August 10, 2024

NYT Saturday, August 10, 2024 Crossword Clues Hints | Answers - Solution Blog

The Crossword hints blog is an one of the most popular crossword clue puzzles with answers solver. Here are the clues and answers for today nyt puzzle.

Break down the NYT Crosswords: August 10, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

NYT Saturday, August 10, 2024
NYT Saturday, August 10, 2024


Across Clues and Answers:
Down Clues and Answers: