Search Clues

Showing posts sorted by relevance for query pushover. Sort by date Show all posts
Showing posts sorted by relevance for query pushover. Sort by date Show all posts

Monday, August 19, 2024

Monday, LA Times August 19, 2024 | Crossword Clues Answers

Monday LA Times Crosswords: August 19, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

Across Clues and Answers:
Down Clues and Answers:

Saturday, November 2, 2024

No 27,387 Fri Nov 01, 2024 NYT by Spencer Leach

Break down the NYT Crosswords: November 01, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

No 27,387 Fri Nov 01, 2024 NYT by Spencer Leach


Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Like some tracks. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OVAL

    Possible Answer : elliptical, ovoid, elliptic, ellipse, oviform, oval, oval-shaped, prolate, egg-shaped, ovate


  • The clue is 5. ___ Demand Action (gun control advocacy group). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MOMS

    Possible Answer : ma, mommy, mama, momma, mamma, mum, mummy, mom, mammy


  • The clue is 9. Deadly biters. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ASPS

    Possible Answer : asp_viper, asp, Egyptian_cobra, Naja_haje, Vipera_aspis


  • The clue is 13. Where opposites don't attract?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: LESBIANBAR


  • The clue is 16. Small scale business?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DELI

    Possible Answer : deli, food_shop, delicatessen


  • The clue is 17. Help resolve, as a conflict. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: DEESCALATE


  • The clue is 18. Answer irritably. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SNAP

    Possible Answer : rupture, ginger_snap, ginger_nut, snap_bean, pushover, snap, grab, child's_play, centering, snapshot, lose_it, bust, press_stud, gingersnap, walkover, picnic, tear, crack, break_down, piece_of_cake, shoot, snatch, click, breeze, cinch, snatch_up, cracking, shot, snarl, photograph, duck_soup, flick, snap_fastener, catch, elasticity

    Possible Opposite Answer : inelasticity


  • The clue is 19. Nixon established it in 1970, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: EPA

    Possible Answer : EPA, Environmental_Protection_Agency


  • The clue is 20. Words on a red tag, maybe. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ASIS


  • The clue is 21. Cause. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: LEADTO


  • The clue is 23. Family group. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CLAN

    Possible Answer : kinship_group, clan, tribe, kin, kindred, kin_group


  • The clue is 24. Large amount, facetiously. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: JILLION

    Possible Answer : zillion, gazillion, billion, trillion, jillion, million


  • The clue is 25. Golden retriever who ends up with a chocolate lab?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (13 letters)

    The answer: CHARLIEBUCKET


  • The clue is 29. Bit of Muslim attire. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HIJAB

    Possible Answer : hijab


  • The clue is 30. Accumulating bowlful while eating edamame. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PODS

    Possible Answer : seedcase, cod, seedpod, fuel_pod, pod


  • The clue is 31. Measure of heat, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: BTU

    Possible Answer : BTU, B.Th.U., British_thermal_unit


  • The clue is 34. Swears. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: AVOWS

    Possible Answer : avow, avouch, swear, affirm, assert, swan, verify, aver

    Possible Opposite Answer : disavow


  • The clue is 35. Net alternative. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ORG


  • The clue is 36. Eggs-terminates?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SPAYS

    Possible Answer : castrate, spay, neuter, alter


  • The clue is 38. Nebraska senator Fischer. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: DEB

    Possible Answer : debutante, deb


  • The clue is 39. ___-Ball. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SKEE


  • The clue is 40. Shoes, casually. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: KICKS

    Possible Answer : kick_back, bitch, bang, plain, beef, recoil, charge, complain, boot, sound_off, kicking, kvetch, give_up, quetch, flush, rush, thrill, kick, gripe, squawk

    Possible Opposite Answer : cheer


  • The clue is 41. November handout. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (13 letters)

    The answer: IVOTEDSTICKER


  • The clue is 45. Assent to un hombre. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: SISENOR


  • The clue is 47. Wine list heading. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: REDS

    Possible Answer : loss, bolshy, Bolshevik, redness, red_ink, Red_River, red, Marxist, Red, bolshie

    Possible Opposite Answer : gain


  • The clue is 48. Lined up. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: INAROW


  • The clue is 49. Pro ___. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: BONO


  • The clue is 50. "___ Celebrity … Get Me Out of Here!" (long-running British reality show). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: IMA


  • The clue is 53. Sensei's domain. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DOJO


  • The clue is 54. "I" lift?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: EGOBOOSTER


  • The clue is 57. Animal on the flags of Spain, Montenegro and Sri Lanka. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LION

    Possible Answer : Lion, lion, Leo_the_Lion, Leo, king_of_beasts, Panthera_leo, social_lion


  • The clue is 58. Product that reduces static cling. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: DRYERSHEET


  • The clue is 59. London-born actor who was People's Sexiest Man Alive in 2018. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ELBA


  • The clue is 60. "Dress for Less" sloganeer. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ROSS

    Possible Answer : Nellie_Tayloe_Ross, Nellie_Ross, Betsy_Ross, Betsy_Griscom_Ross, Ross, Sir_Ronald_Ross, John_Ross, James_Clark_Ross, Sir_John_Ross, Sir_James_Clark_Ross


  • The clue is 61. Wearers of the Star of Life, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EMTS


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. Dated a while back?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OLDE

  • The clue is 2. #2. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: VEEP

  • The clue is 3. Like Pi for much of "Life of Pi". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ASEA

    Possible Answer: seaward, asea, seawards

  • The clue is 4. Barbell abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: LBS

    Possible Answer: pound, lb

  • The clue is 5. Native East African people. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: MAASAI

  • The clue is 6. In which computer chips are used?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: ONLINEPOKER

  • The clue is 7. Degs. for aspiring entrepreneurs. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MBAS

    Possible Answer: MBA, Master_in_Business_Administration, Master_in_Business

  • The clue is 8. Parked it. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SAT

    Possible Answer: Sabbatum, sit, pose, baby-sit, seat, sit_around, posture, ride, Sat, Saturday, sit_down, model

    Possible Opposite Answer : stand, arise

  • The clue is 9. Marketing department success. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ADSALE

  • The clue is 10. Line from an unhappy diner. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: SENDITBACK

  • The clue is 11. Writer of the "Phaedrus" circa 370 B.C.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PLATO

    Possible Answer: Plato

  • The clue is 12. Nurse. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SIPON

  • The clue is 14. "Yeah, you're lying". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: ICALLBS

  • The clue is 15. Archaeologist's finds. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: RELICS

    Possible Answer: souvenir, keepsake, token, relic

  • The clue is 22. Sighting at Yellowstone. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ELK

    Possible Answer: Alces_alces, elk, wapiti, Cervus_elaphus_canadensis, red_deer, European_elk, moose, Cervus_elaphus, American_elk

  • The clue is 23. Where something rankling might stick. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CRAW

    Possible Answer: crop, craw

  • The clue is 24. Bench coverings. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: JUDGESROBES

  • The clue is 25. Home to N'Djamena. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CHAD

    Possible Answer: Chad, Republic_of_Chad, Tchad, Chadic_language, chad, Lake_Chad, Chadic

  • The clue is 26. Queen's residence. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: HIVE

    Possible Answer: hive, beehive

  • The clue is 27. "Hey, whatever pays the bills". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: AJOBISAJOB

  • The clue is 28. Drumming one's fingers, perhaps. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BORED

    Possible Answer: world-weary, bore, blase, drill, tire, bored

    Possible Opposite Answer : interest

  • The clue is 32. Little one. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TYKE

    Possible Answer: minor, tiddler, nipper, tyke, nestling, child, shaver, small_fry, tike, boor, Tyke, churl, kid, fry, barbarian, peasant, Goth, youngster

  • The clue is 33. Locale of a 1991 coup attempt by the Gang of Eight, in brief. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: USSR

    Possible Answer: Union_of_Soviet_Socialist_Republics, Russia, USSR, Soviet_Union

  • The clue is 36. Some snowmobiles. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: SKIDOOS

  • The clue is 37. Shots. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PICS

    Possible Answer: picture_show, photo, movie, motion_picture, flick, exposure, moving-picture_show, motion-picture_show, photograph, pic, moving_picture, film, picture

  • The clue is 39. Put away. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: STOWED

    Possible Answer: stow

  • The clue is 42. "Romeo and Juliet" setting. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: VERONA

    Possible Answer: Verona

  • The clue is 43. Noted surname in avant-garde art. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ONO

    Possible Answer: Ono, Yoko_Ono

  • The clue is 44. Certain saxophones. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: TENORS

    Possible Answer: strain, tenor_voice, tenor

  • The clue is 45. Move crabwise. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SIDLE

    Possible Answer: sashay, sidle

  • The clue is 46. Packed like sardines, often. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: INOIL

  • The clue is 49. Australian lad. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: BOYO

  • The clue is 50. Couple. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ITEM

    Possible Answer: point, detail, particular, item, token

  • The clue is 51. What all straight lines on the surface of a sphere do. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MEET

    Possible Answer: match, gather, converge, play, fit, suffer, assemble, fulfill, run_across, forgather, contact, sports_meeting, touch, fulfil, conform_to, run_into, encounter, adjoin, see, receive, fitting, cope_with, take_on, come_across, foregather, satisfy, fill, get_together, meet

    Possible Opposite Answer : diverge

  • The clue is 52. Dark ___. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ARTS

    Possible Answer: art, fine_art, artistic_production, artistic_creation, artwork, prowess, nontextual_matter, humanistic_discipline, humanities, graphics, arts, liberal_arts, artistry

  • The clue is 55. Watchdog's warning. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: GRR

  • The clue is 56. Part of a pronoun pair. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SHE

Tuesday, January 7, 2025

27451 Tue Jan 07, 2025 NY Times Crossword Clues Hints

Break down the NYT Crosswords: January 07, 2025

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

Tue Jan 07, 2025 NY Times Crossword Clues
Tue Jan 07, 2025 NY Times Crossword Clues


Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Disordered state. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DAZE

    Possible Answer : bedazzle, stun, dazzle, bedaze, daze, shock, stupor, fog, haze


  • The clue is 5. Irrefutable. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SOLID

    Possible Answer : upstanding, self-colored, hearty, satisfying, self-coloured, unanimous, solid, square, whole, firm, substantial, solid_state, solidness, strong

    Possible Opposite Answer : liquid, hollow


  • The clue is 10. Ark numbers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TWOS

    Possible Answer : deuce, 2, II, two


  • The clue is 14. List shortener. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ETAL


  • The clue is 15. UPS shipment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CRATE

    Possible Answer : crateful, crate

    Possible Opposite Answer : uncrate


  • The clue is 16. D.I.Y. website. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EHOW


  • The clue is 17. Communists want to dISMantle it. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: CAPITALISM

    Possible Answer : capitalist_economy, capitalism

    Possible Opposite Answer : socialism


  • The clue is 19. Valley in which it's easy to get a cab. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NAPA

    Possible Answer : Brassica_rapa_pekinensis, celery_cabbage, pe-tsai, napa, Chinese_cabbage


  • The clue is 20. Hochkönig, for one. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ALP

    Possible Answer : alp


  • The clue is 21. ___ Szewinska, only sprinter (male or female) to hold world records in the 100m, 200m and 400m events. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: IRENA

    Possible Answer : Irena, genus_Irena


  • The clue is 22. Pushover. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PATSY

    Possible Answer : chump, patsy, gull, sucker, soft_touch, mark, fall_guy, fool, mug


  • The clue is 23. Mexican dish similar to taquitos. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: FLAUTAS


  • The clue is 25. TikTok phenomena. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: TRENDS

    Possible Answer : drift, slue, swerve, sheer, movement, tendency, trend, vogue, veer, slew, cut, course, style, curve


  • The clue is 27. It's conditioned on regular payments. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: SUBSCRIPTION

    Possible Answer : subscription


  • The clue is 30. Ours contain about 700 megabytes of information. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: GENES

    Possible Answer : cistron, gene, factor


  • The clue is 33. Equine eats. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OATS

    Possible Answer : oat


  • The clue is 34. Respectful title that's an anagram of another respectful title. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SRI


  • The clue is 35. House calls?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AYES


  • The clue is 36. Pig of kids' TV. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PEPPA


  • The clue is 38. An outbuilding. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: BARN

    Possible Answer : b, barn


  • The clue is 39. ___ Speedwagon. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: REO


  • The clue is 40. Pottery making and illustration, for example. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ARTS

    Possible Answer : artistic_creation, nontextual_matter, arts, humanistic_discipline, fine_art, artistic_production, artistry, liberal_arts, humanities, artwork, art, prowess, graphics


  • The clue is 41. 2003 #1 hit with the lyric "What's cooler than being cool?". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HEYYA


  • The clue is 42. It's hard to believe. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: BOLDFACEDLIE


  • The clue is 46. Pity party exclamation. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: POORME


  • The clue is 47. "Whoa, that's good!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: OOHBABY


  • The clue is 51. "___ my Eggo!" (bygone waffle slogan). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: LEGGO


  • The clue is 52. Island kingdom. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TONGA

    Possible Answer : Tonga, Kingdom_of_Tonga, Friendly_Islands


  • The clue is 54. Random number generator. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: DIE

    Possible Answer : expire, perish, go, exit, become_flat, die_out, pop_off, conk_out, croak, conk, pass_away, fail, decease, buy_the_farm, choke, pass, break, break_down, cash_in_one's_chips, die, pall, give-up_the_ghost, snuff_it, drop_dead, go_bad, kick_the_bucket, give_out, dice, give_way

    Possible Opposite Answer : be_born


  • The clue is 55. Still contending. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: INIT


  • The clue is 56. Protest seeking a different arrangement with landlords. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: RENTSTRIKE


  • The clue is 58. Philippine currency. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PESO

    Possible Answer : Philippine_peso, Guinea-Bissau_peso, Colombian_peso, Uruguayan_peso, Chilean_peso, Cuban_peso, Mexican_peso, peso, Dominican_peso


  • The clue is 59. "Di niente!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PREGO


  • The clue is 60. Salad root. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: BEET

    Possible Answer : common_beet, beetroot, beet, Beta_vulgaris


  • The clue is 61. Troll ___. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ARMY

    Possible Answer : army, USA, Army, US_Army, ground_forces, U._S._Army, United_States_Army, regular_army


  • The clue is 62. Kind of jar. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: MASON

    Possible Answer : mason, Mason, stonemason, James_Mason, Freemason, James_Neville_Mason, George_Mason, Alfred_Edward_Woodley_Mason, A._E._W._Mason


  • The clue is 63. Contraceptive options. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: IUDS

    Possible Answer : intrauterine_device, IUD


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. After-dinner order. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: DECAF

    Possible Answer: decaffeinated_coffee, decaf

  • The clue is 2. Even a smidge. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ATALL

  • The clue is 3. Rocker Frank. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ZAPPA

  • The clue is 4. Film director Roth. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ELI

  • The clue is 5. Sacred insect in a hieroglyph. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SCARAB

    Possible Answer: scarabaeus, Scarabaeus_sacer, scarab

  • The clue is 6. "… at most". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ORLESS

  • The clue is 7. "How often have I ___ beneath rain on a strange roof, thinking of home": Faulkner. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LAIN

    Possible Answer: lie_down, lie, lie_in, dwell, rest, consist

    Possible Opposite Answer : arise, stand

  • The clue is 8. Often-quoted line from "Return of the Jedi" when the Rebels are ambushed. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: ITSATRAP

  • The clue is 9. On the blue side: Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: DEM

  • The clue is 10. One paying a flat fee?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: TENANT

    Possible Answer: renter, tenant

  • The clue is 11. "You believe me now?". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: WHATDISAY

  • The clue is 12. "My mistake". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: OOPSSORRY

  • The clue is 13. Clout. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SWAY

    Possible Answer: persuade, carry, rock, sway, swing, tilt, shake, careen

  • The clue is 18. Protagonist of Shakespeare's first tragedy. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TITUS

    Possible Answer: Epistle_to_Titus, Titus_Flavius_Vespasianus, Epistle_of_Paul_the_Apostle_to_Titus, Titus_Vespasianus_Augustus, Titus

  • The clue is 22. Jazzes (up). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PEPS

    Possible Answer: peppiness, ginger, pep

  • The clue is 24. Olive oil has many of them. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: USES

    Possible Answer: exercise, utilisation, usage, United_States_of_America, habit, employment, use_of_goods_and_services, US, USA, usance, United_States, utilization, the_States, utilise, apply, function, America, consumption, purpose, habituate, role, employ, enjoyment, utilize, economic_consumption, U.S., practice, expend, U.S.A., use, manipulation

  • The clue is 26. ___ Skeeter, journalist/witch in the Harry Potter books. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: RITA

  • The clue is 28. Thicket. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: COPSE

    Possible Answer: thicket, brushwood, brush, copse, coppice

  • The clue is 29. Simone who sang "To Be Young, Gifted and Black". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NINA

    Possible Answer: Nina

  • The clue is 30. Robes and such. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: GARB

    Possible Answer: habilitate, fit_out, attire, raiment, dress, enclothe, apparel, clothe, tog, garb, garment

    Possible Opposite Answer : undress

  • The clue is 31. Shocker. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: EYEOPENER

  • The clue is 32. "Zoom fatigue" is a modern one. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: NEOLOGISM

    Possible Answer: coinage, neology, neologism

  • The clue is 36. Baby carrier in Bath. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PRAM

    Possible Answer: pushchair, pram, baby_carriage, stroller, pusher, carriage, perambulator, go-cart, baby_buggy

  • The clue is 37. "You get the picture". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: ETCETERA

    Possible Answer: etc., and_so_forth, etcetera, and_so_on

  • The clue is 38. U.K. channel nickname, with "the". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: BEEB

  • The clue is 40. Classic Angela Davis do. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AFRO

    Possible Answer: Afro, Afro_hairdo

  • The clue is 41. Drum kit component. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HIHAT

  • The clue is 43. Rubber bone, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: DOGTOY

  • The clue is 44. "Stay!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: DONTGO

  • The clue is 45. Starts working remotely, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: LOGSON

  • The clue is 48. Formal farewell. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ADIEU

    Possible Answer: adieu, good-by, au_revoir, good_day, good-bye, sayonara, adios, cheerio, goodbye, auf_wiedersehen, goodby, bye, arrivederci, bye-bye, so_long

  • The clue is 49. Competed in part of a triathlon. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BIKED

    Possible Answer: bicycle, cycle, wheel, bike, pedal

  • The clue is 50. Hurls forcibly, in modern slang. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: YEETS

  • The clue is 51. Grammy-winning Dua. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LIPA

  • The clue is 53. Kind of place that's beside the point?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ONES

    Possible Answer: single, ace, 1, one, I, unity

  • The clue is 56. Tach measure. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: RPM

    Possible Answer: rpm, rev, revolutions_per_minute

  • The clue is 57. High stat for a heavy hitter. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: RBI

    Possible Answer: run_batted_in, rbi