Search Clues

Showing posts with label 2024. August. Show all posts
Showing posts with label 2024. August. Show all posts

Friday, August 23, 2024

2408 Fri Aug 23, 2024 NY Times Crossword Clues Hints

Across Clues :

1. "Pretty Little Liars" author Shepard, 5. Trap for the unwary, 10. High-end hotel amenities, 14. Takeoff announcement?, 16. Rocked, in a way, 17. "Future me — don't forget this!", 18. Holly genus, 19. Gave a once-over, 20. Begrudging assent, 22. Jazz trumpeter Jones, 23. Spiny reptile that, despite its name, is actually a lizard, 24. The Flyers, on a scoreboard, 25. Famed recipient of a lesser blessing, 27. "Eww, enough!", 28. Cry of fear, 29. Makes, as a putt, 31. Some Reichstag votes, 35. Stage group often dressed in black, 37. Struggles, 39. [And just like that ...], 40. "TiK ToK" creator, 42. "Any ___?", 44. Makeup ingredient?, 45. Soldier of Sauron, 47. Cubism-inspired style, 48. Like 30-Down, 49. Make a deal official, say, 53. The average person will shed at least one every day, 55. Spice derived from the inner bark of a tropical tree, 56. Like some broken records, 58. Antagonist in a 1604 play … or a 1992 animated movie, 59. Forest, in a metaphor, 61. Breezed (by), 62. Try to get the upper hand?, 63. Afflictions, 64. Infinitesimal, 65. Wine bottle spec

Fri Aug 23, 2024 NY Times Crossword Clues Hints
Fri Aug 23, 2024 NY Times Crossword Clues Hints


Down Clues :

1. 0, for 180°, 2. Bit of salty language?, 3. Some announcements from the Fed, 4. Cosmetics brand owned by Estée Lauder, 5. Organ piece, 6. KenKen entries: Abbr., 7. "For real?!", 8. Minos or Midas, 9. Member of la famille, 10. Fan base added to the O.E.D. in 2023, 11. Oral vaccine target, 12. Sphere, 13. Planned Parenthood offering, informally, 15. Warm-up pieces, 21. "How Firm a Foundation," for one, 23. Where VietJet Air is headquartered, 24. Half a half-bushel, 26. Watch, in a way, 30. Winter forecast, 32. Debated, 33. Comedian Aparna who wrote "Unreliable Narrator", 34. Do a certain veterinary job, 36. "It's anyone's guess", 38. West Coast political hub, familiarly, 41. What an integral can compute, 43. Comfort, 46. Fighting, 49. Genre celebrated at the annual Worldcon, 50. Meeting greeting, 51. Well-behaved sort, 52. Color of a proverbial French beast, 54. Chichi, 56. Like the coats of many terriers, 57. Free-roaming residents of Japan's Nara Park, 60. Beat decisively, in video game lingo

Break down the NYT Crosswords: August 23, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. "Pretty Little Liars" author Shepard. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SARA


  • The clue is 5. Trap for the unwary. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SNARE

    Possible Answer : trammel, hook, side_drum, snare_drum, gin, entrap, noose, ensnare, trap, snare


  • The clue is 10. High-end hotel amenities. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SPAS

    Possible Answer : health_club, watering_place, spa, health_spa, resort_hotel, watering_hole


  • The clue is 14. Takeoff announcement?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: IHAVETORUN


  • The clue is 16. Rocked, in a way. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: WORE

    Possible Answer : tire, wear_thin, tire_out, get_into, endure, put_on, fag, don, break, bust, outwear, assume, fatigue, have_on, wear, fall_apart, hold_out, wear_off, bear, wear_out, weary, jade, fag_out, wear_upon, wear_down

    Possible Opposite Answer : refresh


  • The clue is 17. "Future me — don't forget this!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: NOTETOSELF


  • The clue is 18. Holly genus. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ILEX

    Possible Answer : genus_Ilex, Ilex


  • The clue is 19. Gave a once-over. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: EYEDUP


  • The clue is 20. Begrudging assent. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: YEAHFINE


  • The clue is 22. Jazz trumpeter Jones. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: THAD


  • The clue is 23. Spiny reptile that, despite its name, is actually a lizard. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: HORNYTOAD


  • The clue is 24. The Flyers, on a scoreboard. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: PHI

    Possible Answer : phi


  • The clue is 25. Famed recipient of a lesser blessing. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ESAU

    Possible Answer : Esau


  • The clue is 27. "Eww, enough!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TMI


  • The clue is 28. Cry of fear. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: EEK


  • The clue is 29. Makes, as a putt. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SINKS

    Possible Answer : subside, bury, go_down, dip, sink, slump, drop, pass, sump, drop_down, swallow_hole, settle, slide_down, go_under, sinkhole, fall_off, cesspool, cesspit, lapse

    Possible Opposite Answer : source, float


  • The clue is 31. Some Reichstag votes. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: NEINS


  • The clue is 35. Stage group often dressed in black. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CREW

    Possible Answer : work_party, crew, crowd, gang, bunch


  • The clue is 37. Struggles. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TOILS

    Possible Answer : labour, fag, dig, travail, drudge, moil, labor, grind, toil


  • The clue is 39. [And just like that ...]. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SNAP

    Possible Answer : break_down, snapshot, flick, cinch, child's_play, click, piece_of_cake, ginger_snap, snatch_up, shot, snap_fastener, grab, bust, snap_bean, tear, rupture, snap, duck_soup, centering, pushover, shoot, gingersnap, walkover, snarl, photograph, catch, cracking, ginger_nut, press_stud, snatch, elasticity, picnic, lose_it, crack, breeze

    Possible Opposite Answer : inelasticity


  • The clue is 40. "TiK ToK" creator. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: KESHA


  • The clue is 42. "Any ___?". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: IDEAS

    Possible Answer : melodic_theme, estimation, mind, estimate, thought, idea, theme, musical_theme, approximation


  • The clue is 44. Makeup ingredient?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: DNA

    Possible Answer : deoxyribonucleic_acid, desoxyribonucleic_acid, DNA


  • The clue is 45. Soldier of Sauron. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ORC


  • The clue is 47. Cubism-inspired style. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DECO

    Possible Answer : art_deco, deco


  • The clue is 48. Like 30-Down. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ICY

    Possible Answer : frozen, polar, glacial, arctic, wintry, gelid, frosty, frigid, icy


  • The clue is 49. Make a deal official, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: SHAKEONIT


  • The clue is 53. The average person will shed at least one every day. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LASH

    Possible Answer : welt, eyelash, flog, whip, slash, lash, thong, whiplash, strap, cilium, lather, trounce

    Possible Opposite Answer : unlash


  • The clue is 55. Spice derived from the inner bark of a tropical tree. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: CINNAMON

    Possible Answer : Ceylon_cinnamon_tree, cinnamon, cinnamon_bark, Cinnamomum_zeylanicum, Ceylon_cinnamon


  • The clue is 56. Like some broken records. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: WARPED

    Possible Answer : heave, buckle, warp, garble, distort, falsify, warped


  • The clue is 58. Antagonist in a 1604 play … or a 1992 animated movie. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: IAGO

    Possible Answer : Iago


  • The clue is 59. Forest, in a metaphor. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: BIGPICTURE


  • The clue is 61. Breezed (by). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: FLEW

    Possible Answer : flee, vaporize, wing, aviate, fly, vanish, take_flight, pilot, fell


  • The clue is 62. Try to get the upper hand?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: ARMWRESTLE


  • The clue is 63. Afflictions. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ILLS

    Possible Answer : ill, complaint, ailment


  • The clue is 64. Infinitesimal. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TEENY

    Possible Answer : teentsy, itty-bitty, weensy, bitty, wee, itsy-bitsy, weeny, bittie, teeny-weeny, teensy-weensy, teensy, teeny


  • The clue is 65. Wine bottle spec. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: YEAR

    Possible Answer : yr, twelvemonth, class, year


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. 0, for 180°. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SINE

    Possible Answer: sine, sin

  • The clue is 2. Bit of salty language?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: AHOYTHERE

  • The clue is 3. Some announcements from the Fed. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: RATEHIKES

  • The clue is 4. Cosmetics brand owned by Estée Lauder. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: AVEDA

  • The clue is 5. Organ piece. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: STOP

    Possible Answer: halt, layover, block_off, block, hitch, block_up, hold_back, stop_over, discontinue, stop_consonant, contain, turn_back, check, quit, kibosh, break, occlusion, arrest, blockage, stopover, finish, plosive, give_up, period, occlusive, stay, catch, stop, full_point, break_off, cease, barricade, blockade, full_stop, lay_off, intercept, hold_on, diaphragm, closure, point, plosive_consonant, plosive_speech_sound, stoppage, terminate, bar, end

    Possible Opposite Answer : start, continue, begin, continuant_consonant

  • The clue is 6. KenKen entries: Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: NOS

    Possible Answer: nobelium, No, no, atomic_number_102

    Possible Opposite Answer : yes

  • The clue is 7. "For real?!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: AREYOUKIDDINGME

  • The clue is 8. Minos or Midas. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: RULER

    Possible Answer: rule, ruler, swayer

  • The clue is 9. Member of la famille. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ENFANT

  • The clue is 10. Fan base added to the O.E.D. in 2023. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: SWIFTIES

  • The clue is 11. Oral vaccine target. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: POLIO

    Possible Answer: acute_anterior_poliomyelitis, polio, infantile_paralysis, poliomyelitis

  • The clue is 12. Sphere. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ARENA

    Possible Answer: sphere, field, arena, sports_stadium, orbit, bowl, area, stadium, domain, scene_of_action

  • The clue is 13. Planned Parenthood offering, informally. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SEXED

    Possible Answer: excite, sex, arouse, wind_up, turn_on, sexed

  • The clue is 15. Warm-up pieces. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ETUDES

    Possible Answer: etude

  • The clue is 21. "How Firm a Foundation," for one. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: HYMN

    Possible Answer: hymn, anthem

  • The clue is 23. Where VietJet Air is headquartered. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HANOI

    Possible Answer: capital_of_Vietnam, Hanoi

  • The clue is 24. Half a half-bushel. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PECK

    Possible Answer: mint, tidy_sum, passel, quite_a_little, slew, heap, mountain, hen-peck, deal, smack, pick, nag, peck, spate, mess, pile, hatful, peck_at, raft, mickle, stack, muckle, good_deal, wad, beak, pick_up, sight, great_deal, batch, mass, flock, lot, pot, plenty, pick_at

  • The clue is 26. Watch, in a way. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SIT

    Possible Answer: pose, sit_down, model, ride, sit_around, sit, posture, baby-sit, seat

    Possible Opposite Answer : stand, arise

  • The clue is 30. Winter forecast. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SLEET

    Possible Answer: sleet

  • The clue is 32. Debated. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: INDISPUTE

  • The clue is 33. Comedian Aparna who wrote "Unreliable Narrator". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: NANCHERLA

  • The clue is 34. Do a certain veterinary job. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SPAY

    Possible Answer: castrate, alter, spay, neuter

  • The clue is 36. "It's anyone's guess". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: WHOKNOWS

  • The clue is 38. West Coast political hub, familiarly. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SAC

    Possible Answer: pocket, Sauk, theca, pouch, sack, Sac, sac

  • The clue is 41. What an integral can compute. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AREA

    Possible Answer: sphere, field, arena, surface_area, country, orbit, region, area, expanse, domain

  • The clue is 43. Comfort. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SOLACE

    Possible Answer: console, solace, comfort, soothe, solacement, consolation

  • The clue is 46. Fighting. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: COMBAT

    Possible Answer: scrap, fighting, fight, combat, armed_combat, battle

  • The clue is 49. Genre celebrated at the annual Worldcon. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SCIFI

  • The clue is 50. Meeting greeting. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HIALL

  • The clue is 51. Well-behaved sort. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ANGEL

    Possible Answer: Angel_Falls, Angel, holy_person, holy_man, backer, saint, angel

  • The clue is 52. Color of a proverbial French beast. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: NOIRE

  • The clue is 54. Chichi. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ARTSY

  • The clue is 56. Like the coats of many terriers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: WIRY

    Possible Answer: stringy, wiry

  • The clue is 57. Free-roaming residents of Japan's Nara Park. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DEER

    Possible Answer: deer, cervid

  • The clue is 60. Beat decisively, in video game lingo. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: PWN

Thursday, August 22, 2024

2408 Thu Aug 22, 2024 USA Today Crossword Clues Hints

UAS Today Across Clues:

Clue Answer Letter Frequency
Less Than Jake genreSKAS: 1, K: 1, A: 1
The Burn Book in “Mean Girls,” for onePROPP: 2, R: 1, O: 1
Opposite of boomBUSTB: 1, U: 1, S: 1, T: 1
Dip out suddenlyBAILB: 1, A: 1, I: 1, L: 1
Chip away atERODEE: 2, R: 1, O: 1, D: 1
“___ the Woods”INTOI: 1, N: 1, T: 1, O: 1
Tracy Chapman’s vocal rangeALTOA: 1, L: 1, T: 1, O: 1
Reasoning used to solve sudoku puzzlesLOGICL: 1, O: 1, G: 1, I: 1, C: 1
Leo’s symbolLIONL: 1, I: 1, O: 1, N: 1
Tiered bed part that’s lower to the groundBOTTOMBUNKB: 2, O: 2, T: 1, M: 1, K: 1, N: 1, U: 1
YearnLONGL: 1, O: 1, N: 1, G: 1
WhicheverANYA: 1, N: 1, Y: 1
Selfie stancePOSEP: 1, O: 1, S: 1, E: 1
Overdue library book penaltiesFINESF: 1, I: 1, N: 1, E: 1, S: 1
“When the first ___ you see may not be a ___” (“Konstantine” lyric)STARS: 1, T: 1, A: 1, R: 1
Instrument used for tuningOBOEO: 2, B: 1, E: 1
Wander aroundROAMR: 1, O: 1, A: 1, M: 1
Was sure ofKNEWK: 1, N: 1, E: 1, W: 1
“Killing Eve” networkBBCB: 2, C: 1
Bar fixture that simulates riding a bucking animalMECHANICALBULLM: 1, E: 1, C: 2, H: 1, A: 2, N: 1, I: 1, K: 1, L: 1, B: 1, U: 1
Fluffy scarfBOAB: 1, O: 1, A: 1
Printer productTONERT: 1, O: 1, N: 1, E: 1, R: 1
Spanish for “water”AGUAA: 2, G: 1, U: 1
Turn badROTR: 1, O: 1, T: 1
Texting segueBTWB: 1, T: 1, W: 1
“Bad at Love” singerHALSEYH: 1, A: 1, L: 1, S: 1, E: 1, Y: 1
Make certainASSUREA: 2, S: 2, U: 1, R: 1, E: 1
Pirate flag emblemSKULLS: 1, K: 1, U: 1, L: 2
Insulting the other team, sayTALKINGTRASHT: 2, A: 2, L: 1, K: 1, I: 1, N: 1, G: 1, R: 1, S: 1, H: 1
Doesn’t wear outLASTSL: 1, A: 1, S: 2, T: 1
AngerIREI: 1, R: 1, E: 1
Main arteryAORTAA: 2, O: 1, R: 1, T: 1
ThrobsACHESA: 1, C: 1, H: 1, E: 1, S: 1
“I told you!”SEES: 1, E: 2
___ flushROYALR: 1, O: 1, Y: 1, A: 1, L: 1
Social equalPEERP: 1, E: 2, R: 1
“Jumanji” sketch showSNLS: 1, N: 1, L: 1
Eggy spreadMAYOM: 1, A: 1, Y: 1, O: 1

2408 Thu Aug 22, 2024 USA Today Crossword Clues Hints
2408 Thu Aug 22, 2024 USA Today Crossword Clues Hints

Down Clues:

Clue Answer Letter Frequency
Places to get blowoutsSALONSS: 1, A: 1, L: 1, O: 1, N: 1
Rewards for cats, casuallyKITTYTREATSK: 1, I: 1, T: 2, Y: 2, R: 1, E: 1, A: 1, S: 1
All the timeALOTA: 1, L: 1, O: 1, T: 1
In all likelihood, casuallyPROBSP: 1, R: 1, O: 1, B: 1, S: 1
Go ___ (ignore orders)ROGUER: 1, O: 1, G: 1, U: 1, E: 1
Thor’s dadODINO: 1, D: 1, I: 1, N: 1
Light 49-DownPECKP: 1, E: 1, C: 1, K: 1
“LUNCH” singer EilishBILLIEB: 1, I: 2, L: 2, E: 1
Labor groupUNIONU: 1, N: 2, I: 1, O: 1
Peach pitSTONES: 1, T: 1, O: 1, N: 1, E: 1
Ice-grabbing toolTONGST: 1, O: 1, N: 1, G: 1, S: 1
___ ghanoushBABAB: 2, A: 2
Muppet with a pet goldfishELMOE: 1, L: 1, M: 1, O: 1
TV mogul WinfreyOPRAHO: 1, P: 1, R: 1, A: 1, H: 1
PoultryFOWLF: 1, O: 1, W: 1, L: 1
Rep. who said “We open doors so others can walk through them”AOCA: 1, O: 1, C: 1
In the pastONCEO: 1, N: 1, C: 1, E: 1
Big squeezeBEARHUGB: 1, E: 1, A: 1, R: 1, H: 1, U: 1, G: 1
Company that makes BarbieMATTELM: 1, A: 1, T: 2, E: 1, L: 1
RelativesKINK: 1, I: 1, N: 1
App glitchesBUGSB: 1, U: 1, G: 1, S: 1
“My heart’s been borrowed and yours has been ___ / All’s well that ends well to end up with you”BLUEB: 1, L: 1, U: 1, E: 1
Pottery materialCLAYC: 1, L: 1, A: 1, Y: 1
Animal sounds in “Over the Moon”MOOSM: 1, O: 2, S: 1
As we speakNOWN: 1, O: 1, W: 1
Site with a piano in the game ClueBALLROOMB: 1, A: 1, L: 2, R: 1, O: 2, M: 1
“Long hair (No ___) / It’s my type (That’s right)” (“Red Wine Supernova” lyric)BRAB: 1, R: 1, A: 1
Trumpets’ sectionBRASSB: 1, R: 1, A: 1, S: 2
Place to say “I do”ALTARA: 1, L: 1, T: 1, R: 1
SayUTTERU: 1, T: 2, E: 1, R: 1
Fire engine featureSIRENS: 1, I: 1, R: 1, E: 1, N: 1
Protest, in a wayKNEELK: 1, N: 1, E: 1, L: 1
Lock lipsKISSK: 1, I: 1, S: 2
Sansa Stark’s sisterARYAA: 2, R: 1, Y: 1
“Please don’t go!”STAYS: 1, T: 1, A: 1, Y: 1
Angelic ringHALOH: 1, A: 1, L: 1, O: 1
One length of a poolLAPL: 1, A: 1, P: 1
High cardACEA: 1, C: 1, E: 1
“___ Used to Be Mine” (“Waitress” song)SHES: 1, H: 1, E: 1
Letter Frequency Radar Chart - USA Today Crossword Answers