Search Clues

Showing posts with label NYT Monday. Show all posts
Showing posts with label NYT Monday. Show all posts

Monday, October 14, 2024

Mon Oct 14, 2024 NY Times Crossword Clues Hints

Across Clues :

1. Takes a snooze, 5. Guitarist Joe of the Eagles, 10. Summertime specification at Starbucks, 14. Sport with sculls, 15. Downward dog, e.g., 16. When repeated, a chant in "Animal House", 17. *Entertainment news show since 1996, 20. "Go ahead, I'm an open book!", 21. Eats like a king, 22. Barbecue bite with a bone, 23. TV remote batteries, usually, 24. *Winner of an annual Southern pageant, 32. Those opposed, 33. Belonging to the lady, 34. Broke trail, say, 35. Biblical perpetrator of fratricide, 36. Single curl or squat, 37. What Facebook, Inc. was renamed in 2021, 38. Leatherworker's tool, 39. Dorothy's pet dog, 40. Princess in the Mario games, 41. *"Yeah, so what? Big deal.", 45. [Clears throat], 46. Superlative suffix, 47. "Rats!", 50. Establishment with kittens and cappuccinos, 54. Statistical feat achieved four times in N.B.A. history ... or what the answers to the starred clues contain, letter-wise, 57. Raison d'___, 58. Back half of a 45, 59. Bluish green, 60. One who walks the walk, 61. Already consumed, 62. Rocky Mountain grazers



Down Clues :

1. March Madness org., 2. Narrative trajectories, 3. Small smooch, 4. Formally admits to office, 5. Condiment often faked with green dye in sushi restaurants, 6. Like a dirty fireplace, 7. Southeast Asian language, 8. Sketch show with celebrity hosts, for short, 9. Give 50% effort on, slangily, 10. Formal confession, 11. Murmurs lovingly, 12. Showbiz awards foursome, 13. Parents known for bad puns, 18. Exercises in a pool, 19. Those in favor, 23. Cook without oil, as corn kernels, 24. Colorful parrot, 25. Wonderstruck, 26. Alternative to sparkling, at a restaurant, 27. Psychedelic morsel, 28. Take care of, 29. Beg, 30. Retailer that offers dog grooming, 31. State that contains a sliver of Yellowstone National Park, 37. Charming first encounter in a rom-com, 39. London subway, familiarly, 40. Basil-based sauce, 42. Lunar craft, 43. Fan noise, 44. Stifle, as a sound, 47. Barred from a competition, informally, 48. Default camera mode, 49. Happening once in a blue moon, 50. Give up, as land, 51. Biblical victim of fratricide, 52. Criticism, 53. Aquatic wrigglers, 55. Anti-vaping ad, e.g., for short, 56. Sloshed, in slang

Break down the NYT Crosswords: October 14, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Takes a snooze. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NAPS

    Possible Answer : catch_a_wink, snooze, Napoleon, nap, cat_sleep, catnap, pile, forty_winks, short_sleep, sleep


  • The clue is 5. Guitarist Joe of the Eagles. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: WALSH


  • The clue is 10. Summertime specification at Starbucks. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ICED

    Possible Answer : frost, ice


  • The clue is 14. Sport with sculls. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CREW

    Possible Answer : bunch, gang, work_party, crew, crowd


  • The clue is 15. Downward dog, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ASANA

    Possible Answer : asana


  • The clue is 16. When repeated, a chant in "Animal House". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TOGA

    Possible Answer : toga


  • The clue is 17. *Entertainment news show since 1996. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: ACCESSHOLLYWOOD


  • The clue is 20. "Go ahead, I'm an open book!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: ASKAWAY


  • The clue is 21. Eats like a king. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: FEASTS

    Possible Answer : feast, banquet, junket, feed, spread, fete, fiesta


  • The clue is 22. Barbecue bite with a bone. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: RIB

    Possible Answer : guy, make_fun, laugh_at, ridicule, poke_fun, costa, roast, blackguard, jest_at, rib


  • The clue is 23. TV remote batteries, usually. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AAAS

    Possible Answer : AAA, abdominal_aortic_aneurysm


  • The clue is 24. *Winner of an annual Southern pageant. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: MISSMISSISSIPPI


  • The clue is 32. Those opposed. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ANTIS

    Possible Answer : anti


  • The clue is 33. Belonging to the lady. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: HERS


  • The clue is 34. Broke trail, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: LED

    Possible Answer : head, result, moderate, leave, extend, LED, go, precede, conduce, lead, top, conduct, light-emitting_diode, guide, contribute, chair, take, direct, pass, run

    Possible Opposite Answer : follow


  • The clue is 35. Biblical perpetrator of fratricide. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CAIN

    Possible Answer : Cain


  • The clue is 36. Single curl or squat. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: REP

    Possible Answer : repp, rep


  • The clue is 37. What Facebook, Inc. was renamed in 2021. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: META


  • The clue is 38. Leatherworker's tool. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: AWL

    Possible Answer : awl


  • The clue is 39. Dorothy's pet dog. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TOTO


  • The clue is 40. Princess in the Mario games. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PEACH

    Possible Answer : spill_the_beans, stunner, sing, ravisher, babble, dish, smasher, tattle, lulu, apricot, peach_tree, blab, looker, knockout, Prunus_persica, sweetheart, salmon_pink, babble_out, talk, beauty, yellowish_pink, peach, mantrap, let_the_cat_out_of_the_bag, blab_out

    Possible Opposite Answer : keep_quiet


  • The clue is 41. *"Yeah, so what? Big deal.". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: WELLWHOOPDEEDOO


  • The clue is 45. [Clears throat]. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AHEM

    Possible Answer : hem, ahem


  • The clue is 46. Superlative suffix. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: EST

    Possible Answer : Eastern_Time, Eastern_Standard_Time, EST


  • The clue is 47. "Rats!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: DARNIT


  • The clue is 50. Establishment with kittens and cappuccinos. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: CATCAFE


  • The clue is 54. Statistical feat achieved four times in N.B.A. history ... or what the answers to the starred clues contain, letter-wise. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: QUADRUPLEDOUBLE


  • The clue is 57. Raison d'___. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ETRE


  • The clue is 58. Back half of a 45. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BSIDE


  • The clue is 59. Bluish green. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TEAL

    Possible Answer : blue_green, teal, bluish_green, blue-green, cyan


  • The clue is 60. One who walks the walk. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DOER

    Possible Answer : doer, worker, actor


  • The clue is 61. Already consumed. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: EATEN

    Possible Answer : eat_on, rust, consume, exhaust, run_through, feed, eat, eat_up, use_up, wipe_out, corrode, deplete


  • The clue is 62. Rocky Mountain grazers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ELKS

    Possible Answer : wapiti, European_elk, Cervus_elaphus, Cervus_elaphus_canadensis, red_deer, elk, Alces_alces, American_elk, moose


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. March Madness org.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NCAA

  • The clue is 2. Narrative trajectories. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ARCS

    Possible Answer: electric_arc, bow, arc, spark, arch, curve, discharge, electric_discharge

  • The clue is 3. Small smooch. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PECK

    Possible Answer: passel, plenty, pile, great_deal, pot, mickle, flock, raft, quite_a_little, pick, heap, stack, hen-peck, lot, tidy_sum, wad, deal, pick_up, mass, beak, sight, slew, peck_at, hatful, peck, spate, mountain, mess, smack, good_deal, muckle, pick_at, mint, batch, nag

  • The clue is 4. Formally admits to office. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: SWEARSIN

  • The clue is 5. Condiment often faked with green dye in sushi restaurants. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: WASABI

    Possible Answer: wasabi

  • The clue is 6. Like a dirty fireplace. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ASHY

    Possible Answer: ash-gray, ash-grey, ashy

  • The clue is 7. Southeast Asian language. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: LAO

    Possible Answer: Laotian, Lao

  • The clue is 8. Sketch show with celebrity hosts, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SNL

  • The clue is 9. Give 50% effort on, slangily. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: HALFASS

  • The clue is 10. Formal confession. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ITWASI

  • The clue is 11. Murmurs lovingly. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: COOS

    Possible Answer: coo

  • The clue is 12. Showbiz awards foursome. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EGOT

  • The clue is 13. Parents known for bad puns. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DADS

    Possible Answer: pappa, papa, daddy, pop, dad, pa, dada

  • The clue is 18. Exercises in a pool. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SWIMS

    Possible Answer: swimming, float, drown, swim

    Possible Opposite Answer : sink

  • The clue is 19. Those in favor. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: YEAS

    Possible Answer: yea

    Possible Opposite Answer : nay

  • The clue is 23. Cook without oil, as corn kernels. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: AIRPOP

  • The clue is 24. Colorful parrot. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: MACAW

    Possible Answer: macaw

  • The clue is 25. Wonderstruck. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: INAWE

  • The clue is 26. Alternative to sparkling, at a restaurant. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: STILL

    Possible Answer: silence, smooth, yet, nonetheless, even, soundless, silent, however, static, tranquillise, stillness, motionless, allay, placid, withal, ease, inactive, calm, notwithstanding, calm_down, quieten, unruffled, quiet, even_so, hush, noneffervescent, tranquil, hush_up, tranquilize, distillery, relieve, stock-still, shut_up, nevertheless, still, tranquillize, all_the_same, lull

    Possible Opposite Answer : sparkling, agitate, moving, no_longer, louden

  • The clue is 27. Psychedelic morsel. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SHROOM

  • The clue is 28. Take care of. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SEETO

  • The clue is 29. Beg. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PLEAD

    Possible Answer: plead

  • The clue is 30. Retailer that offers dog grooming. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PETCO

  • The clue is 31. State that contains a sliver of Yellowstone National Park. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: IDAHO

    Possible Answer: Idaho, Gem_State, ID

  • The clue is 37. Charming first encounter in a rom-com. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: MEETCUTE

  • The clue is 39. London subway, familiarly. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: THETUBE

  • The clue is 40. Basil-based sauce. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PESTO

    Possible Answer: pesto

  • The clue is 42. Lunar craft. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: LANDER

    Possible Answer: lander, Lander

  • The clue is 43. Fan noise. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: WHIR

    Possible Answer: whiz, whir, purr, whirring, birr, whirr, whizz

  • The clue is 44. Stifle, as a sound. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: DEADEN

    Possible Answer: deaden, dampen, blunt, damp, girdle

    Possible Opposite Answer : enliven

  • The clue is 47. Barred from a competition, informally. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DQED

  • The clue is 48. Default camera mode. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AUTO

    Possible Answer: auto, car, machine, automobile, motorcar

  • The clue is 49. Happening once in a blue moon. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: RARE

    Possible Answer: rarefied, rare, uncommon, rarified

  • The clue is 50. Give up, as land. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CEDE

    Possible Answer: concede, give_up, grant, surrender, deliver, yield, cede

  • The clue is 51. Biblical victim of fratricide. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ABEL

    Possible Answer: Abel, Niels_Abel, Niels_Henrik_Abel

  • The clue is 52. Criticism. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: FLAK

    Possible Answer: antiaircraft_gun, ack-ack, flack_catcher, blast, flak_catcher, antiaircraft, pom-pom, attack, flack, flak, ack-ack_gun, fire

  • The clue is 53. Aquatic wrigglers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EELS

    Possible Answer: eel

  • The clue is 55. Anti-vaping ad, e.g., for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: PSA

    Possible Answer: prostate_specific_antigen, PSA

  • The clue is 56. Sloshed, in slang. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: LIT

    Possible Answer: fall, fire_up, illume, unhorse, dismount, illuminated, perch, get_down, light_up, lit, lighted, alight, light, well-lighted, ignite, illuminate, literature, get_off, illumine

    Possible Opposite Answer : extinguish, unlighted

Any Issue about this blog, Explore Here

Monday, September 9, 2024

0909 NYT Crossword: September 09, 2024 | Puzzle Breakdown

NYT Crossword September 09, 2024 Puzzle Breakdown: Your Complete Guide

Here are the puzzles for New York Times Crossword of September 09, 2024 which brings another set of fun and enticing clues and questions. Below are the explanations for the across and down clues which will assist you in completing today’s puzzle.

NYT Crossword: September 09, 2024
 NYT Crossword: September 09, 2024


Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Sarcastic "Yeah, right!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: IBET


  • The clue is 5. King with a golden touch. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: MIDAS

    Possible Answer : Midas


  • The clue is 10. "___ Worry, Be Happy". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DONT


  • The clue is 14. Emperor Claudius's successor. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NERO

    Possible Answer : Nero, Lucius_Domitius_Ahenobarbus, Nero_Claudius_Caesar_Drusus_Germanicus


  • The clue is 15. Words to live by. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CREDO

    Possible Answer : creed, credo


  • The clue is 16. Facts and figures. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: INFO

    Possible Answer : info, information


  • The clue is 17. Smack with a hand. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SLAP

    Possible Answer : smack, smacking, slap, bolt, bang, slapdash


  • The clue is 18. Beach project that rarely survives high tide. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: SANDCASTLE


  • The clue is 20. Actress Fisher of "Eighth Grade". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ELSIE


  • The clue is 22. Lock up, as a playoff spot. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: CLINCH

    Possible Answer : hug, clinch, squeeze, clench, clamp


  • The clue is 23. Numbskull. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: CHUCKLEHEAD


  • The clue is 26. Moody rock subgenre. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: EMO


  • The clue is 29. The Maple Leafs, on scoreboards. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TOR

    Possible Answer : tor


  • The clue is 30. Understood. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: GOT

    Possible Answer : mother, perplex, contract, catch, pose, induce, take, generate, dumbfound, let, go, arrest, commence, acquire, bewilder, incur, stimulate, start, stupefy, father, nonplus, convey, fuck_off, obtain, buzz_off, become, develop, make, get_down, produce, suffer, receive, grow, bugger_off, set_about, mystify, pay_off, gravel, engender, sire, vex, experience, get, bring, fetch, capture, find, drive, beat, set_out, sustain, arrive, pay_back, aim, scram, fix, get_under_one's_skin, stick, puzzle, draw, amaze, bring_forth, start_out, flummox, have, come, cause, begin, beget, baffle

    Possible Opposite Answer : end, take_away, leave


  • The clue is 31. Lumberjack. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: LOGGER

    Possible Answer : lumberman, lumberjack, feller, logger, faller


  • The clue is 33. Blueprint detail, in brief. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SPEC

    Possible Answer : spec, specification


  • The clue is 35. Sgts. and cpls.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NCOS


  • The clue is 38. Midday times. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: NOONS

    Possible Answer : high_noon, twelve_noon, noonday, noontide, noon, midday


  • The clue is 39. State of total happiness. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: HOGHEAVEN


  • The clue is 42. From which Britain "Brexited," for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: THEEU


  • The clue is 45. Opera solo. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ARIA

    Possible Answer : aria


  • The clue is 46. "College GameDay" airer. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ESPN


  • The clue is 50. Fireplace floor. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: HEARTH

    Possible Answer : fireside, hearth, open_fireplace, fireplace


  • The clue is 52. Govt. code crackers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: NSA

    Possible Answer : NSA, National_Security_Agency


  • The clue is 54. Rocker Reed. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: LOU


  • The clue is 55. Even so. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: YET

    Possible Answer : however, til_now, even_so, hitherto, yet, notwithstanding, until_now, as_yet, even, withal, so_far, up_to_now, thus_far, all_the_same, in_time, nonetheless, nevertheless, still, heretofore


  • The clue is 56. Sandwich specialty of Maine. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: LOBSTERROLL


  • The clue is 60. Bordeaux red wine. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: CLARET

    Possible Answer : claret, red_Bordeaux


  • The clue is 62. Sauna covering. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TOWEL

    Possible Answer : towel


  • The clue is 63. Make a subtle insult, or a hint to four highlighted groups of letters in this puzzle. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: THROWSHADE


  • The clue is 67. Bic products. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PENS

    Possible Answer : playpen, indite, pen, compose, write, penitentiary


  • The clue is 68. Word that can precede vegetable or beer. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ROOT

    Possible Answer : ascendant, root, theme, steady_down, settle_down, tooth_root, rootage, rootle, rout, ancestor, root_word, settle, ascendent, etymon, base, take_root, origin, radical, stem, beginning, antecedent, source, solution

    Possible Opposite Answer : descendant


  • The clue is 69. Roof overhangs. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: EAVES

    Possible Answer : eaves


  • The clue is 70. Dirección from Monterrey to Miami. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ESTE


  • The clue is 71. Coniferous trees with red berrylike fruit. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: YEWS

    Possible Answer : yew


  • The clue is 72. Bride's wedding purchase. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: DRESS

    Possible Answer : do, dress, trim, line_up, habilitate, dress_up, curry, fit_out, decorate, coif, enclothe, raiment, clothes, garment, plume, clip, garb, preen, arrange, lop, snip, get_dressed, frock, apparel, attire, cut_back, wearing_apparel, dress_out, groom, coiffe, garnish, full-dress, crop, prune, clothe, tog, primp, coiffure, set

    Possible Opposite Answer : undress


  • The clue is 73. "Now!," in a hospital. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: STAT


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. Fleas and flies. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: INSECTS

    Possible Answer: insect, worm, louse, dirt_ball

  • The clue is 2. Hotel worker with baggage. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: BELLHOP

    Possible Answer: bellhop, bellboy, bellman

  • The clue is 3. Crossword solver's correction mark. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: ERASURE

    Possible Answer: erasure, expunging, expunction

  • The clue is 4. Subject matter. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TOPIC

    Possible Answer: matter, theme, issue, subject, topic

  • The clue is 5. Award show hosts, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: MCS

    Possible Answer: megacycle_per_second, megahertz, megacycle, Mc, MHz

  • The clue is 6. 401(k) alternative. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: IRA

    Possible Answer: Irish_Republican_Army, Provos, individual_retirement_account, Provisional_Irish_Republican_Army, Provisional_IRA, ire, IRA, anger, ira, wrath

  • The clue is 7. Dame Judi. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: DENCH

  • The clue is 8. Confuse. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ADDLE

    Possible Answer: puddle, muddle, addle

  • The clue is 9. Outgoing. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SOCIAL

    Possible Answer: sociable, social, societal, mixer

    Possible Opposite Answer : unsocial

  • The clue is 10. Spinal segment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DISC

    Possible Answer: phonograph_record, disc, disk, magnetic_disc, saucer, platter, magnetic_disk, record, phonograph_recording

  • The clue is 11. Currently traveling. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: ONTHEGO

  • The clue is 12. Super Bowl org.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: NFL

  • The clue is 13. Front part of a shoe. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TOE

    Possible Answer: toe, toenail

  • The clue is 19. Hoops phrase uttered after a basket plus a foul. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ANDONE

  • The clue is 21. Hosp. heart readout. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: EKG

    Possible Answer: ECG, electrocardiogram, EKG, cardiogram

  • The clue is 24. Like the odds of an unlikely event. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LONG

    Possible Answer: foresighted, farseeing, longsighted, long, hanker, yearn, retentive, foresightful, prospicient, farsighted, tenacious, recollective

    Possible Opposite Answer : unretentive, short

  • The clue is 25. ___ Sketch (classic toy). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ETCHA

  • The clue is 27. Gents. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: MEN

    Possible Answer: world, humans, military_man, human_being, gentleman, man, piece, human_race, adult_male, human_beings, Isle_of_Man, gentleman's_gentleman, men, hands, humanity, serviceman, valet_de_chambre, human, Man, workforce, manpower, mankind, humankind, work_force, military_personnel, homo, valet

    Possible Opposite Answer : civilian, woman

  • The clue is 28. Surgery sites, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ORS

    Possible Answer: surgery, OR, Beaver_State, Oregon, operating_theatre, operating_room, operating_theater

  • The clue is 32. Departed. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: GONE

    Possible Answer: plump, perish, last, gone, go, choke, break_down, sound, lead, locomote, blend_in, fit, live, cash_in_one's_chips, decease, start, bypast, buy_the_farm, kaput, run_short, conk_out, proceed, run, bygone, operate, become, function, pass_away, croak, move, break, give_way, extend, drop_dead, fail, deceased, hold_up, snuff_it, done_for, work, hold_out, get, depart, run_low, pop_off, foregone, rifle, survive, travel, pass, exit, kick_the_bucket, conk, give_out, at_peace, endure, go_away, die, get_going, go_bad, departed, at_rest, asleep, blend, expire, belong, give-up_the_ghost, live_on

    Possible Opposite Answer : stop, come, malfunction, be_born, stay_in_place

  • The clue is 34. "Moonstruck" Oscar winner. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CHER

  • The clue is 36. Opposite of 'neath. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: OER

  • The clue is 37. Canonized person. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SAINT

    Possible Answer: canonize, nonsuch, ideal, paragon, apotheosis, holy_person, nonesuch, nonpareil, angel, enshrine, canonise, holy_man, saint

  • The clue is 40. Make illegal. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: OUTLAW

    Possible Answer: lawless, illicit, criminal, unlawful, malefactor, illegalize, illegitimate, criminalise, illegalise, crook, outlawed, outlaw, felon, criminalize

    Possible Opposite Answer : decriminalize, legalize, decriminalise

  • The clue is 41. Floral arrangement holder. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: VASE

    Possible Answer: vase

  • The clue is 42. Your of yore. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: THY

  • The clue is 43. Start of a donkey's bray. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: HEE

  • The clue is 44. Humbly admit a mistake. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: EATCROW

  • The clue is 47. Like the rightmost lane on a highway. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: SLOWEST

    Possible Answer: dense, boring, dumb, dull, deadening, wearisome, slowest, sluggish, tedious, irksome, dim, tiresome, obtuse, slow, ho-hum

    Possible Opposite Answer : fast

  • The clue is 48. Italian cornmeal dish. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: POLENTA

    Possible Answer: polenta

  • The clue is 49. { }, in math. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: NULLSET

  • The clue is 51. Goofed (around). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: HORSED

    Possible Answer: horse

  • The clue is 53. One might be liberal in college. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ART

    Possible Answer: prowess, artwork, art, fine_art, graphics, artistic_creation, artistic_production, nontextual_matter, artistry

  • The clue is 57. Joy of daytime television. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BEHAR

  • The clue is 58. Fend (off). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: STAVE

    Possible Answer: staff, stave_in, round, rung, stave, lag

  • The clue is 59. Boxing ring boundaries. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ROPES

    Possible Answer: Mexican_valium, rophy, circle, lasso, forget_me_drug, roach, leash, roofy, R-2, rope

  • The clue is 61. A whole bunch. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LOTS

    Possible Answer: piles, flock, shell_out, mountain, scads, lots, loads, luck, parcel_out, wads, dozens, deal_out, lashings, rafts, great_deal, fate, a_lot, very_much, raft, mint, slew, mete_out, mess, caboodle, dish_out, pot, peck, oodles, pile, slews, stacks, deal, fortune, heaps, allot, wad, bunch, distribute, good_deal, mickle, dispense, destiny, band, hatful, stack, scores, Lot, plenty, mass, administer, tons, spate, dole_out, quite_a_little, tidy_sum, circle, portion, draw, passel, batch, muckle, circumstances, a_good_deal, gobs, lot, a_great_deal, much, sight, set, heap

  • The clue is 63. Attempt. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TRY

    Possible Answer: assay, try, try_out, endeavour, render, sample, essay, effort, stress, seek, examine, prove, strain, taste, hear, endeavor, test, judge, adjudicate, try_on, attempt

  • The clue is 64. Soil-breaking tool. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: HOE

    Possible Answer: hoe

  • The clue is 65. ___ Moines, Iowa. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: DES

    Possible Answer: stilbesterol, Diamond_State, diethylstilbestrol, stilbestrol, Delaware, DES, First_State, diethylstilbesterol, stilboestrol, DE, diethylstilboestrol

  • The clue is 66. Pluralizing letter. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ESS

    Possible Answer: einsteinium, Es, atomic_number_99, E

Monday, September 2, 2024

NYT0902 Monday Sep 02, 2024 - NYT Crossword Clues Hints

Across Clues :

1. Spinning item for a circus performer, 6. Pollution portmanteau, 10. Does in, in mob slang, 14. Actress Hinds of "9-1-1", 15. Choco ___ (frozen treat with a rhyming name), 16. Penne ___ vodka, 17. Song character who comes "down the bunny trail", 20. Revered star, 21. Umpire's count after a ball and a strike, 22. Museum in N.Y.C.'s Central Park, with "the", 23. "Makes sense", 25. Narrows at the end, 27. Someone who says the same thing again and again, metaphorically, 32. Engineered embankment, 33. Kwik-E-Mart operator on "The Simpsons", 34. National law enforcement officers, with "the", 38. Dedicated poem, 39. Stance, 43. Slime, 44. Gummy candy shape, 46. U.S. 101 or 66: Abbr., 47. "Bleeding Love" singer Lewis, 49. One having an ice time at the Olympics?, 53. Pop singer Grande, 56. The "m" of e = mc2, 57. Sandoval of "Vanderpump Rules", 58. Rocky, 61. Senate affirmatives, 65. Short distance to travel, with a hint to 17-, 27- and 49-Across, 68. City where the Nobel Peace Prize is awarded, 69. Put in the mail, 70. Kitchen gadget for apples, 71. River to Hades, 72. They may be graphic, 73. Black wood

Down Clues :

1. Spanish "daddy", 2. Told a fib, 3. Regarding, 4. Others similar, 5. Outsize feature of a bat's head, 6. Pot smoker, 7. Chess game's ending, 8. Eight: Prefix, 9. Hit the road, as a band, 10. Nondairy milk option, 11. Symbol in Tinder's logo, 12. Frequent-___ miles, 13. Seasons to taste, say, 18. Director Joel or Ethan, 19. Approach, 24. Ooze, 26. Common email attachment, 27. What one might do after making a birthday wish, 28. Second chance, 29. Finished, 30. Picky ___, 31. PC "brain", 35. Showbiz awards quartet, 36. Finished, 37. Fly high, 40. Musician in a cathedral, 41. Letters between R and V, 42. Lodge group since 1868, 45. Advanced deg. for creative types, 48. Gravy train gig, 50. Alaska native, 51. Corrects, as a text, 52. What a beach shower helps wash off, 53. One of the Three Musketeers, 54. Pigeon's perch, 55. Suggest indirectly, 59. Fencing sword, 60. Barn topper, 62. Croatian currency beginning in 2023, 63. "___ to that!" ("Totally agree!"), 64. Agile for one's age, 66. Word after White or Red, 67. Card above king

Monday Sep 02, 2024 - NYT Crossword Clues Hints
Monday Sep 02, 2024 - NYT Crossword Clues Hints


Break down the NYT Crosswords: September 02, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Spinning item for a circus performer. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PLATE

    Possible Answer : home_plate, photographic_plate, shell, denture, dental_plate, home, scale, home_base, crustal_plate, plateful, plate, collection_plate


  • The clue is 6. Pollution portmanteau. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SMOG

    Possible Answer : smogginess, smog


  • The clue is 10. Does in, in mob slang. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OFFS

    Possible Answer : polish_off, dispatch, remove, slay, murder, hit, bump_off, off


  • The clue is 14. Actress Hinds of "9-1-1". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: AISHA


  • The clue is 15. Choco ___ (frozen treat with a rhyming name). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TACO

    Possible Answer : greaser, taco, wetback


  • The clue is 16. Penne ___ vodka. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ALLA


  • The clue is 17. Song character who comes "down the bunny trail". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: PETERCOTTONTAIL


  • The clue is 20. Revered star. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: IDOL

    Possible Answer : perfection, god, matinee_idol, idol, graven_image, paragon, beau_ideal


  • The clue is 21. Umpire's count after a ball and a strike. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ONEONE


  • The clue is 22. Museum in N.Y.C.'s Central Park, with "the". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: MET

    Possible Answer : forgather, fulfil, contact, see, gather, take_on, receive, touch, converge, fulfill, suffer, cope_with, conform_to, fit, foregather, come_across, get_together, encounter, run_into, fill, run_across, adjoin, meet, satisfy, play, assemble, match

    Possible Opposite Answer : diverge


  • The clue is 23. "Makes sense". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ISEE


  • The clue is 25. Narrows at the end. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: TAPERS

    Possible Answer : point, wick, candle, wax_light, taper, sharpen


  • The clue is 27. Someone who says the same thing again and again, metaphorically. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: BROKENRECORD


  • The clue is 32. Engineered embankment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: LEVEE

    Possible Answer : levee


  • The clue is 33. Kwik-E-Mart operator on "The Simpsons". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: APU


  • The clue is 34. National law enforcement officers, with "the". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: FEDS

    Possible Answer : Federal_Reserve_System, Federal_Reserve, federal_official, FRS, Fed, Federal


  • The clue is 38. Dedicated poem. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ODE

    Possible Answer : ode


  • The clue is 39. Stance. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: POSTURE

    Possible Answer : military_strength, pose, sit, posture, military_capability, military_posture, model, strength, position, carriage, bearing, stance, attitude


  • The clue is 43. Slime. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: GOO

    Possible Answer : gook, goop, goo, guck, gunk, sludge, muck, ooze, slime


  • The clue is 44. Gummy candy shape. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: WORM

    Possible Answer : louse, writhe, squirm, dirt_ball, wrestle, worm, twist, insect, wriggle


  • The clue is 46. U.S. 101 or 66: Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: RTE


  • The clue is 47. "Bleeding Love" singer Lewis. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: LEONA


  • The clue is 49. One having an ice time at the Olympics?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: FIGURESKATER


  • The clue is 53. Pop singer Grande. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ARIANA

    Possible Answer : Ariana


  • The clue is 56. The "m" of e = mc2. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MASS

    Possible Answer : deal, stack, hatful, bulk, heap, plenty, raft, quite_a_little, aggregative, batch, the_great_unwashed, great_deal, muckle, mint, lot, masses, passel, multitude, pot, people, flock, peck, sight, hoi_polloi, mass, Mass, mess, slew, mickle, wad, aggregated, spate, volume, good_deal, mountain, pile, tidy_sum, aggregate


  • The clue is 57. Sandoval of "Vanderpump Rules". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TOM

    Possible Answer : Tom, Uncle_Tom, tom, gobbler, tomcat, turkey_cock, tom_turkey


  • The clue is 58. Rocky. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: UNEVEN

    Possible Answer : odd, spotty, scratchy, uneven, mismatched

    Possible Opposite Answer : even


  • The clue is 61. Senate affirmatives. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: YEAS

    Possible Answer : yea

    Possible Opposite Answer : nay


  • The clue is 65. Short distance to travel, with a hint to 17-, 27- and 49-Across. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: HOPSKIPANDAJUMP


  • The clue is 68. City where the Nobel Peace Prize is awarded. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OSLO

    Possible Answer : Christiania, Oslo, capital_of_Norway


  • The clue is 69. Put in the mail. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SEND

    Possible Answer : mail, send_out, commit, transmit, send, get_off, ship, send_off, beam, air, station, institutionalize, institutionalise, direct, charge, broadcast, post, place, transport


  • The clue is 70. Kitchen gadget for apples. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CORER

    Possible Answer : corer


  • The clue is 71. River to Hades. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: STYX

    Possible Answer : Styx, River_Styx


  • The clue is 72. They may be graphic. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TEES

    Possible Answer : golf_tee, teeing_ground, tee_up, football_tee, tee


  • The clue is 73. Black wood. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: EBONY

    Possible Answer : pitch_black, ebony, soot_black, ebony_tree, ebon, Diospyros_ebenum, sable, jet_black, coal_black

Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. Spanish "daddy". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PAPI

  • The clue is 2. Told a fib. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LIED

    Possible Answer: lie_in, dwell, lied, rest, lie_down, consist, lie

    Possible Opposite Answer : stand, arise

  • The clue is 3. Regarding. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ASTO

  • The clue is 4. Others similar. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: THELIKE

  • The clue is 5. Outsize feature of a bat's head. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: EAR

    Possible Answer: spike, capitulum, ear, pinna, auricle

  • The clue is 6. Pot smoker. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: STONER

    Possible Answer: lapidator, stone, stoner

  • The clue is 7. Chess game's ending. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MATE

    Possible Answer: better_half, twin, spouse, copulate, Ilex_paraguariensis, married_person, match, partner, pair, checkmate, couple, fellow, mate, first_mate, teammate, Paraguay_tea

  • The clue is 8. Eight: Prefix. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OCTO

  • The clue is 9. Hit the road, as a band. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: GOONTOUR

  • The clue is 10. Nondairy milk option. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: OAT

    Possible Answer: oat

  • The clue is 11. Symbol in Tinder's logo. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: FLAME

    Possible Answer: flare, fire, flame, flaming

  • The clue is 12. Frequent-___ miles. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: FLIER

    Possible Answer: airman, flyer, flier, aviator, broadsheet, bill, circular, handbill, throwaway, aeronaut, broadside

  • The clue is 13. Seasons to taste, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SALTS

    Possible Answer: table_salt, Strategic_Arms_Limitation_Talks, SALT, common_salt, salt, salinity, saltiness

  • The clue is 18. Director Joel or Ethan. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: COEN

  • The clue is 19. Approach. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NEAR

    Possible Answer: approximate, come_near, come_on, nearly, near, draw_close, draw_near, about, go_up, almost, nigh, cheeseparing, well-nigh, close, penny-pinching, approach, good, skinny, most, virtually, dear

    Possible Opposite Answer : far

  • The clue is 24. Ooze. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SEEP

    Possible Answer: seep, ooze

  • The clue is 26. Common email attachment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: PDF

  • The clue is 27. What one might do after making a birthday wish. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: BLOW

    Possible Answer: bollocks_up, bluster, C, bobble, brag, foul_up, bump, shock, fumble, drift, gasconade, swash, vaunt, bollix, blow_out, setback, gust, mess_up, bollocks, black_eye, boast, muff, blow, nose_candy, suck, spoil, shoot_a_line, tout, waste, muck_up, shove_along, screw_up, ball_up, botch, be_adrift, shove_off, reversal, bumble, gas, blast, puff, reverse, bodge, botch_up, bungle, bollix_up, mishandle, louse_up, burn_out, fuck_up, coke, flub, float, snow, fellate, fluff, go_down_on, squander

    Possible Opposite Answer : conserve

  • The clue is 28. Second chance. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: REDO

    Possible Answer: reconstruct, remodel, remake, make_over, refashion, redo

  • The clue is 29. Finished. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OVER

    Possible Answer: all_over, complete, concluded, ended, terminated, o'er, over

  • The clue is 30. Picky ___. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: EATER

    Possible Answer: eater, feeder

  • The clue is 31. PC "brain". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: CPU

    Possible Answer: CPU, C.P.U., central_processor, mainframe, processor, central_processing_unit

  • The clue is 35. Showbiz awards quartet. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EGOT

  • The clue is 36. Finished. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DONE

    Possible Answer: come, perform, execute, arrange, dress, manage, make_out, practice, coiffe, do, make, cause, practise, suffice, behave, serve, get_along, act, through, fare, through_with, coif, set, exercise, done, coiffure, answer

    Possible Opposite Answer : unmake

  • The clue is 37. Fly high. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SOAR

    Possible Answer: soar_upwards, sailplane, soar_up, surge, zoom, soar, hang_glide

  • The clue is 40. Musician in a cathedral. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: ORGANIST

    Possible Answer: organist

  • The clue is 41. Letters between R and V. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: STU

  • The clue is 42. Lodge group since 1868. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ELKS

    Possible Answer: American_elk, red_deer, European_elk, wapiti, Cervus_elaphus_canadensis, elk, Alces_alces, moose, Cervus_elaphus

  • The clue is 45. Advanced deg. for creative types. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: MFA

    Possible Answer: MFA, Master_of_Fine_Arts

  • The clue is 48. Gravy train gig. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: EASYJOB

  • The clue is 50. Alaska native. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: INUK

  • The clue is 51. Corrects, as a text. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: EMENDS

    Possible Answer: emend

  • The clue is 52. What a beach shower helps wash off. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SAND

    Possible Answer: George_Sand, grit, gumption, Sand, Amandine_Aurore_Lucie_Dupin, sandpaper, moxie, Baroness_Dudevant, backbone, guts, sand

  • The clue is 53. One of the Three Musketeers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ATHOS

    Possible Answer: Mount_Athos, Athos

  • The clue is 54. Pigeon's perch. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ROOST

    Possible Answer: perch, roost, rest

  • The clue is 55. Suggest indirectly. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: IMPLY

    Possible Answer: incriminate, inculpate, involve, entail, connote, imply, mean

  • The clue is 59. Fencing sword. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EPEE

    Possible Answer: epee

  • The clue is 60. Barn topper. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: VANE

    Possible Answer: web, wind_vane, weather_vane, blade, weathervane, vane

  • The clue is 62. Croatian currency beginning in 2023. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EURO

    Possible Answer: euro

  • The clue is 63. "___ to that!" ("Totally agree!"). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AMEN

    Possible Answer: Amon, Amen, Amun

  • The clue is 64. Agile for one's age. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SPRY

    Possible Answer: nimble, spry, agile, quick

  • The clue is 66. Word after White or Red. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SOX

  • The clue is 67. Card above king. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ACE

    Possible Answer: breeze_through, adept, single, sensation, whiz, I, maven, angiotensin_converting_enzyme, first-rate, one, genius, topnotch, mavin, angiotensin-converting_enzyme, nail, tiptop, superstar, tops, ACE, sweep_through, unity, whizz, A-one, super, virtuoso, star, wizard, Allied_Command_Europe, pass_with_flying_colors, crack, 1, ace, wiz, hotshot, champion, sail_through, top-notch