Search Clues

Showing posts sorted by relevance for query puke. Sort by date Show all posts
Showing posts sorted by relevance for query puke. Sort by date Show all posts

Saturday, December 28, 2024

27441 Sat Dec 28, 2024 NY Times Crossword Clues Hints

Break down the NYT Crosswords: December 28, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

Sat Dec 28, 2024 NY Times
Sat Dec 28, 2024 NY Times 


Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Fans flip for it. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: SPORTSPAGE


  • The clue is 11. Deflection technique. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: WHATABOUTISM


  • The clue is 13. Iconic accessory worn by 1-Down. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (14 letters)

    The answer: DEERSTALKERCAP


  • The clue is 15. Acts human, proverbially. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ERRS

    Possible Answer : mistake, drift, stray, err, slip


  • The clue is 16. Medical container. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: VIAL

    Possible Answer : ampul, ampule, ampoule, phial, vial


  • The clue is 17. Infamous bushranger Kelly. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: NED


  • The clue is 19. Hand-drawn frame. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: CEL


  • The clue is 20. Posthumous title. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SAINT

    Possible Answer : paragon, apotheosis, holy_person, canonise, saint, nonpareil, nonesuch, angel, ideal, enshrine, holy_man, canonize, nonsuch


  • The clue is 22. Far from floor-reaching. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MINI

    Possible Answer : mini, miniskirt

    Possible Opposite Answer : midi


  • The clue is 23. One for the books, in brief?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: CFO

    Possible Answer : chief_financial_officer, CFO


  • The clue is 24. Hurt. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: STUNG

    Possible Answer : riled, stick, miffed, nettled, burn, annoyed, pissed, stung, pissed_off, bite, roiled, peeved, sting, twinge, steamed, irritated, prick


  • The clue is 25. Feature of English, but not Chinese. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TENSE

    Possible Answer : tense, strain, tense_up

    Possible Opposite Answer : relaxed, unstrain, lax, relax


  • The clue is 26. Narrative thread. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ARC

    Possible Answer : electric_arc, electric_discharge, arch, discharge, bow, spark, arc, curve


  • The clue is 27. Classic red rubber dog toy. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: KONG


  • The clue is 28. Get lost. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: BEATIT


  • The clue is 29. Manage. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: EKEOUT


  • The clue is 31. Call to a crew. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: LANDHO


  • The clue is 32. Letter-shaped apparel. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: TSHIRT


  • The clue is 33. Unit cost?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: RENT

    Possible Answer : tear, let, snag, rend, rive, economic_rent, rip, rent, charter, engage, hire, take, pull, lease, split


  • The clue is 34. Tree creature of fiction. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ENT


  • The clue is 36. Wanting. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SHORT

    Possible Answer : short, curtly, unawares, little, forgetful, poor, brusque, unretentive, short-circuit, unforesightful, abruptly, curt, short-change, shortly, suddenly, brusk, inadequate, scant, light, dead, short_circuit, myopic, shortstop, shortsighted

    Possible Opposite Answer : retentive, tall, long


  • The clue is 37. Singles, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SONGS

    Possible Answer : Song_dynasty, vocal, call, birdsong, birdcall, Sung, Song, strain, Sung_dynasty, song


  • The clue is 38. Juilliard offering, in brief. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: MFA

    Possible Answer : Master_of_Fine_Arts, MFA


  • The clue is 39. + or –. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: POLE

    Possible Answer : magnetic_pole, Pole, terminal, pole, rod, perch, punt, celestial_pole


  • The clue is 40. Compromises. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BENDS

    Possible Answer : flex, aeroembolism, crouch, plication, bends, curve, bending, crease, crimp, deform, decompression_sickness, bow, gas_embolism, crook, twist, air_embolism, Bend, turn, bend_dexter, flexure, deflect, fold, bend, stoop, caisson_disease, turn_away

    Possible Opposite Answer : unbend, straighten


  • The clue is 41. Birth control option. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: IUD

    Possible Answer : IUD, intrauterine_device


  • The clue is 42. Simple operation. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SUM

    Possible Answer : totality, nitty-gritty, tote_up, substance, summate, add_together, gist, marrow, total, center, tally, meat, union, amount_of_money, essence, tot_up, centre, heart_and_soul, summarize, aggregate, kernel, add_up, inwardness, core, tot, summation, pith, sum_up, sum_total, heart, join, add, nub, sum_of_money, sum, amount, summarise


  • The clue is 43. Jenkins known as "The First Lady of Children's Music". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ELLA


  • The clue is 44. Kind of vaccine. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MRNA

    Possible Answer : template_RNA, mRNA, informational_RNA, messenger_RNA


  • The clue is 45. Sesquipedalia. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (14 letters)

    The answer: TENDOLLARWORDS


  • The clue is 50. Some celebrity memorabilia. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: SIGNEDPHOTOS


  • The clue is 51. Current from currents. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: HYDROPOWER


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. Guinness's second-most-portrayed literary character in film, after Dracula. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (14 letters)

    The answer: SHERLOCKHOLMES

  • The clue is 2. Target scores. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PARS

    Possible Answer: equivalence, equality, par, equation

  • The clue is 3. They start with coin tosses, in brief. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: OTS

  • The clue is 4. Singer in the family?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: RAT

    Possible Answer: strikebreaker, blackleg, scab, betrayer, bum, shop, informer, dirty_dog, stinkpot, rotter, so-and-so, blabber, stag, skunk, betray, stinker, git, snitch, grass, lowlife, tell_on, give_away, fink, scum_bag, shit, puke, rat, squealer, denounce, crumb

  • The clue is 5. Schedule inits.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TBA

  • The clue is 6. What are you doing?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: SOLVING

    Possible Answer: puzzle_out, solve, lick, figure_out, resolution, work, work_out, solving, resolve, clear

  • The clue is 7. First trimester woe, informally. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: PUKING

    Possible Answer: disgorgement, chuck, upchuck, throw_up, cast, vomiting, purge, spew, be_sick, retch, spue, emesis, puking, vomit, barf, cat, vomit_up, regurgitation, regorge, honk, puke, sick, disgorge, regurgitate

    Possible Opposite Answer : keep_down

  • The clue is 8. Bothered. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ATEAT

  • The clue is 9. Part of some superhero names. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: GIRL

    Possible Answer: female_child, little_girl, miss, fille, lady_friend, young_woman, girl, girlfriend, daughter, young_lady, missy

    Possible Opposite Answer : boy, male_child, son

  • The clue is 10. What's left of F1. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ESC

  • The clue is 11. "Sorry, that's the last one". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: WEREFRESHOUT

  • The clue is 12. One asked "to change his ways," per a 1988 hit. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (14 letters)

    The answer: MANINTHEMIRROR

  • The clue is 13. Label that first signed the Rolling Stones. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: DECCA

  • The clue is 14. Sources of retirement income. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: PENSIONFUNDS

  • The clue is 18. Paleolithic, for example. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DIET

    Possible Answer: dieting, diet

  • The clue is 20. Strong draft. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: STOUT

    Possible Answer: sturdy, stalwart, hardy, stout, portly

  • The clue is 21. Hilda or Zelda, to Sabrina the Teenage Witch. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AUNT

    Possible Answer: auntie, aunty, aunt

    Possible Opposite Answer : uncle

  • The clue is 22. Beverage that begins with a bee?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MEAD

    Possible Answer: Mead, George_Herbert_Mead, Margaret_Mead, mead

  • The clue is 24. Hybrid sportswear. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SKORT

  • The clue is 25. Gear that's a homophone of 25-Across. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TENTS

    Possible Answer: camp_out, tent, bivouac, encamp, camp, collapsible_shelter

  • The clue is 28. Fringe : British English :: ___ : American English. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BANGS

    Possible Answer: have_it_away, spang, eruption, slam, clap, roll_in_the_hay, be_intimate, boot, sleep_together, lie_with, have_a_go_at_it, love, thrill, knock, bed, smasher, get_laid, do_it, flush, hump, have_it_off, know, charge, smash, have_intercourse, make_out, strike, jazz, rush, make_love, bang, kick, bam, hit, bonk, belt, eff, blast, screw, fuck, get_it_on, bash, have_sex, sleep_with, fringe

  • The clue is 30. Snakes were famously driven from it, in legend. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EIRE

    Possible Answer: Republic_of_Ireland, Irish_Republic, Ireland, Eire

  • The clue is 31. Impart. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LEND

    Possible Answer: bestow, contribute, impart, bring, loan, add, lend

    Possible Opposite Answer : borrow

  • The clue is 32. There are nine in a shot glass: Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TSPS

  • The clue is 33. World's highest-paid athlete in 2024. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: RONALDO

  • The clue is 35. Cues for applause. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TADAS

  • The clue is 37. One side of a deal. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SELLER

    Possible Answer: vendor, seller, trafficker, vender, marketer

  • The clue is 40. Lightheaded?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BLOND

    Possible Answer: blonde, blond, light-haired

    Possible Opposite Answer : brunet

  • The clue is 43. High-strung. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EDGY

    Possible Answer: overstrung, uptight, jumpy, edgy, nervy, highly_strung, restive, high-strung, jittery

  • The clue is 44. Bit of dust. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MOTE

    Possible Answer: atom, mote, speck, corpuscle, molecule, particle

  • The clue is 46. Major inits. in biomedical research. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: NIH

    Possible Answer: NIH, National_Institutes_of_Health

  • The clue is 47. Clock, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: APP

  • The clue is 48. Corinthian character. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: RHO

    Possible Answer: rho

  • The clue is 49. "Neat!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: WOW

    Possible Answer: belly_laugh, scream, howler, riot, sidesplitter, thigh-slapper, wow

Tuesday, August 13, 2024

NYT Tuesday, August 13, 2024 | Crossword Clues Hints with Answers

The Crossword hints blog is an one of the most popular crossword clue puzzles with answers solver. Here are the clues and answers for today nyt puzzle.

Break down the NYT Crosswords: August 13, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

NYT Tuesday, August 13, 2024
NYT Tuesday, August 13, 2024

Across Clues and Answers:
Down Clues and Answers:

Wednesday, November 20, 2024

27405 Wed Nov 20, 2024 NYT Robert S. Gard

Across Clues :

1. Sources of unwanted feedback, perhaps, 5. Capital city with the Holmenkollen Ski Museum, home to the world's largest collection of skis, 9. Cause of lens flare, 14. In a moment, 15. Shoot forth, 16. School tool, 17. Coloring implement since 1903, 19. China's Zhou ___, 20. Atop, poetically, 21. Flying mammals, 22. Make like South Sudan in 2011, 23. Deep-fried Japanese fare, 25. Comic strip with a collection titled "Shoes: Chocolate for the Feet", 26. Blade runner?, 27. "You should open this on a personal device" heads-up, 29. Quaint contraction, 32. Sine ___ non, 35. Film representations, 37. Kind of computer port, 40. Books with legends, 42. Jones (for), 43. Parent working behind the scenes?, 45. Bit of cream, 47. Totally bonkers, 48. Make a big to-do (over), 50. Big name in sunglasses, 54. Domesticated, 56. Move to the beat?, 59. Montmartre sweetheart, 61. Christmas tree decoration, 62. What a coxswain notably doesn't do, 63. Worked on a trireme, e.g., 64. Downsizer? ... or a hint to six squares in this puzzle, 66. Lewis Carroll, for Charles Dodgson, 67. Bentley or Benz, e.g., 68. Asian soup, 69. "... he that is unjust in the ___ is unjust also in much": Luke 16:10, 70. Cyclops, for one, 71. Annual presidential speech, in brief

Down Clues :

1. Dapper sartorial choices, 2. Reef predator with extendable pharyngeal jaws, 3. Self-pitying lament, 4. Show on which Julia Louis-Dreyfus got her big break, in brief, 5. Hammerstein of Rodgers and Hammerstein, 6. Artificial bronze, 7. Fiery sorts, it's said, 8. B.Y.O.B. part, 9. Say hello to, 10. Makeshift shield during a food fight, 11. What a rear exit may lead to, 12. Pore over, 13. Pennsylvania home of minor-league baseball's SeaWolves, 18. ___ Dhabi, 22. Got steamed, 24. A.S.A.P., 25. Corporate $$$ overseers, 28. Abuses the listserv, say, 30. "For a quart of ___ is a dish for a king": Shakespeare's "The Winter's Tale", 31. W-9 info, 33. Land on the Gulf of Oman, for short, 34. Bank withdrawal charge, 36. Air marshal's org., 37. Sch. that's home to the Warner Bros. Archives, 38. Potential rescue pet, 39. Culture group, 41. Like a lime green suit, 44. They're open to interpretation, 46. Hee-haws, 49. Athens's rival in the Peloponnesian War, 51. Spanish Harlem, e.g., 52. Wedding reception cry, 53. Goal of self-improvement, perhaps, 55. In our ___ (among us), 57. The "U" of 71-Across, 58. ___ Deighton, British spy novelist, 59. Declining industry of Appalachia, 60. Strong and healthy, 61. Shark bait, 64. Jazz instrument, 65. Berlin Marathon units: Abbr.

Break down the NYT Crosswords: November 20, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

New York Times, Wednesday, November 20, 2024
New York Times, Wednesday, November 20, 2024


Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Sources of unwanted feedback, perhaps. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AMPS

    Possible Answer : adenosine_monophosphate, amp, adenylic_acid, AMP, A, ampere


  • The clue is 5. Capital city with the Holmenkollen Ski Museum, home to the world's largest collection of skis. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OSLO

    Possible Answer : capital_of_Norway, Oslo, Christiania


  • The clue is 9. Cause of lens flare. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: GLARE

    Possible Answer : brilliance, public_eye, glare, blaze, spotlight, limelight, glower


  • The clue is 14. In a moment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SOON

    Possible Answer : before_long, soon, shortly, presently


  • The clue is 15. Shoot forth. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SPEW

    Possible Answer : vomit, sick, chuck, spue, throw_up, ptyalise, purge, spew, disgorge, puke, spew_out, be_sick, cat, barf, regurgitate, upchuck, regorge, cast, vomit_up, honk, retch, ptyalize, spit, eruct

    Possible Opposite Answer : keep_down


  • The clue is 16. School tool. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: RULER

    Possible Answer : swayer, rule, ruler


  • The clue is 17. Coloring implement since 1903. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (13 letters)

    The answer: CRAYOLACRAYON


  • The clue is 19. China's Zhou ___. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ENLAI


  • The clue is 20. Atop, poetically. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: OER


  • The clue is 21. Flying mammals. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: BATS

    Possible Answer : dotty, bats, cream, nuts, kookie, kooky, loopy, lick, clobber, batty, bonkers, loco, thrash, drub, balmy, flutter, squash_racket, whacky, wacky, barmy, cracked, loony, squash_racquet, at-bat, chiropteran, fruity, haywire, nutty, buggy, bat, cricket_bat, round_the_bend, crackers, daft, around_the_bend


  • The clue is 22. Make like South Sudan in 2011. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SECEDE

    Possible Answer : secede, break_away, splinter


  • The clue is 23. Deep-fried Japanese fare. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: TEMPURA

    Possible Answer : tempura


  • The clue is 25. Comic strip with a collection titled "Shoes: Chocolate for the Feet". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CATHY


  • The clue is 26. Blade runner?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SLED

    Possible Answer : sledge, sled, sleigh


  • The clue is 27. "You should open this on a personal device" heads-up. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NSFW


  • The clue is 29. Quaint contraction. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TWAS


  • The clue is 32. Sine ___ non. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: QUA


  • The clue is 35. Film representations. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: PORTRAYALS

    Possible Answer : depicting, portrait, delineation, enactment, characterization, depiction, portrayal, portraiture, personation, portraying


  • The clue is 37. Kind of computer port. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: USB


  • The clue is 40. Books with legends. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: ATLASES

    Possible Answer : Atlas, map_collection, book_of_maps, atlas_vertebra, atlas, telamon


  • The clue is 42. Jones (for). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: YEN

    Possible Answer : yearn, ache, hankering, languish, yen, pine


  • The clue is 43. Parent working behind the scenes?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: STAGEMOM


  • The clue is 45. Bit of cream. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: DAB

    Possible Answer : swob, dab, tap, pat, splash, swab, splatter


  • The clue is 47. Totally bonkers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: CRAYCRAY


  • The clue is 48. Make a big to-do (over). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: FUSS

    Possible Answer : tiff, ado, spat, trouble, fuss, bustle, dither, bother, niggle, overprotect, fret, squabble, hustle, mother, bickering, stir, pettifoggery, hassle, flurry, flap, pother, tizzy, bicker


  • The clue is 50. Big name in sunglasses. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: RAYBAN


  • The clue is 54. Domesticated. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TAMED

    Possible Answer : subdue, reclaim, domesticate, naturalize, tame, moderate, chasten, tone_down, naturalise, tamed, domesticize, domesticise, cultivate

    Possible Opposite Answer : wild


  • The clue is 56. Move to the beat?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: PULSATE

    Possible Answer : pulsate, throb, pulse, quiver, beat


  • The clue is 59. Montmartre sweetheart. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: CHERIE


  • The clue is 61. Christmas tree decoration. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CANE

    Possible Answer : flog, lambaste, cane, lambast


  • The clue is 62. What a coxswain notably doesn't do. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ROW

    Possible Answer : rowing, words, quarrel, dustup, wrangle, row, run-in, course


  • The clue is 63. Worked on a trireme, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: OARED


  • The clue is 64. Downsizer? ... or a hint to six squares in this puzzle. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: SHRINKRAY


  • The clue is 66. Lewis Carroll, for Charles Dodgson. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ALIAS

    Possible Answer : also_known_as, false_name, a.k.a., alias, assumed_name


  • The clue is 67. Bentley or Benz, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AUTO

    Possible Answer : car, automobile, machine, motorcar, auto


  • The clue is 68. Asian soup. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MISO

    Possible Answer : miso


  • The clue is 69. "... he that is unjust in the ___ is unjust also in much": Luke 16:10. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: LEAST

    Possible Answer : to_the_lowest_degree, least

    Possible Opposite Answer : most


  • The clue is 70. Cyclops, for one. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: XMAN


  • The clue is 71. Annual presidential speech, in brief. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SOTU


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. Dapper sartorial choices. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ASCOTS

    Possible Answer: ascot

  • The clue is 2. Reef predator with extendable pharyngeal jaws. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: MORAYEEL

  • The clue is 3. Self-pitying lament. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: POORME

  • The clue is 4. Show on which Julia Louis-Dreyfus got her big break, in brief. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SNL

  • The clue is 5. Hammerstein of Rodgers and Hammerstein. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: OSCAR

    Possible Answer: Oscar, Academy_Award

  • The clue is 6. Artificial bronze. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: SPRAYTAN

  • The clue is 7. Fiery sorts, it's said. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LEOS

    Possible Answer: Leo, Leo_the_Lion, Lion

  • The clue is 8. B.Y.O.B. part. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: OWN

    Possible Answer: have, own, possess, ain

  • The clue is 9. Say hello to. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: GREET

    Possible Answer: recognize, recognise, greet

  • The clue is 10. Makeshift shield during a food fight. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: LUNCHTRAY

  • The clue is 11. What a rear exit may lead to. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: ALLEYWAY

    Possible Answer: back_street, alleyway, alley

  • The clue is 12. Pore over. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: READ

    Possible Answer: translate, scan, study, take, show, learn, record, read, understand, register, say, interpret

  • The clue is 13. Pennsylvania home of minor-league baseball's SeaWolves. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ERIE

    Possible Answer: Lake_Erie, Erie

  • The clue is 18. ___ Dhabi. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ABU

  • The clue is 22. Got steamed. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SAWRED

  • The clue is 24. A.S.A.P.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: PDQ

  • The clue is 25. Corporate $$$ overseers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CFOS

    Possible Answer: CFO, chief_financial_officer

  • The clue is 28. Abuses the listserv, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SPAMS

    Possible Answer: Spam, spam, junk_e-mail

  • The clue is 30. "For a quart of ___ is a dish for a king": Shakespeare's "The Winter's Tale". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ALE

    Possible Answer: ale

  • The clue is 31. W-9 info. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SSN

  • The clue is 33. Land on the Gulf of Oman, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: UAE

  • The clue is 34. Bank withdrawal charge. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ATMFEE

  • The clue is 36. Air marshal's org.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TSA

    Possible Answer: TSA, Transportation_Security_Administration

  • The clue is 37. Sch. that's home to the Warner Bros. Archives. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: USC

  • The clue is 38. Potential rescue pet. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: STRAY

    Possible Answer: swan, divagate, wander, roll, stray, range, rove, roam, vagabond, drift, err, isolated, tramp, ramble, cast, digress

  • The clue is 39. Culture group. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: BACTERIA

    Possible Answer: bacteria, bacterium

  • The clue is 41. Like a lime green suit. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LOUD

    Possible Answer: flashy, tawdry, loudly, garish, meretricious, brassy, loud, forte, cheap, tacky, tatty, aloud, gaudy, gimcrack, trashy, flash

    Possible Opposite Answer : soft, piano, softly

  • The clue is 44. They're open to interpretation. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: GRAYAREAS

  • The clue is 46. Hee-haws. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BRAYS

    Possible Answer: mash, bray, hee-haw, grind, crunch, comminute

  • The clue is 49. Athens's rival in the Peloponnesian War. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SPARTA

    Possible Answer: Sparta

  • The clue is 51. Spanish Harlem, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: BARRIO

    Possible Answer: barrio

  • The clue is 52. Wedding reception cry. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ATOAST

  • The clue is 53. Goal of self-improvement, perhaps. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: NEWYOU

  • The clue is 55. In our ___ (among us). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: MIDST

    Possible Answer: thick, midst

  • The clue is 57. The "U" of 71-Across. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: UNION

    Possible Answer: wedlock, coupling, trades_union, labor_union, union, conglutination, spousal_relationship, North, uniting, Union, jointure, unification, sum, marriage, matrimony, mating, trade_union, join, brotherhood, conjugation, pairing, sexual_union, Federal

    Possible Opposite Answer : nonunion, separation, disunion

  • The clue is 58. ___ Deighton, British spy novelist. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: LEN

  • The clue is 59. Declining industry of Appalachia. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: COAL

    Possible Answer: char, coal, ember

  • The clue is 60. Strong and healthy. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: HALE

    Possible Answer: drag, Edward_Everett_Hale, Nathan_Hale, George_Ellery_Hale, coerce, squeeze, pressure, force, Hale, whole, hale, haul, cart

  • The clue is 61. Shark bait. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CHUM

    Possible Answer: Oncorhynchus_keta, crony, buddy, brother, pal, sidekick, chum, chum_salmon

  • The clue is 64. Jazz instrument. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SAX

    Possible Answer: sax, Adolphe_Sax, Sax, saxophone

  • The clue is 65. Berlin Marathon units: Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: KMS

    Possible Answer: kilometer, klick, km, kilometre