Search Clues

Showing posts sorted by date for query JETES. Sort by relevance Show all posts
Showing posts sorted by date for query JETES. Sort by relevance Show all posts

Saturday, November 2, 2024

No 27388 Sat Nov 02, 2024 NYT Crossword by Blake Slonecker

Break down the NYT Crosswords: November 02, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

27388 Sat Nov 02, 2024 NYT Crossword by Blake Slonecker
27388 Sat Nov 02, 2024 NYT Crossword by Blake Slonecker


Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Early electric lights. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: ARCLAMPS


  • The clue is 9. Modest home in Modesto, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: CASITA


  • The clue is 15. Direct marketing tactic. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: COLDCALL


  • The clue is 16. First act. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: OPENER

    Possible Answer : opener, unfastener, untier, undoer


  • The clue is 17. Sub's reference. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: CLASSROOMROSTER


  • The clue is 19. What always ends well?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ELS

    Possible Answer : elevated_railroad, elevated_railway, EL, overhead_railway, el, ALT, elevated, altitude, elevation


  • The clue is 20. Spendy. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: STEEP

    Possible Answer : plunge, soak_up, outrageous, usurious, steep, extortionate, absorb, infuse, immerse, exorbitant, unconscionable, engross, engulf

    Possible Opposite Answer : gradual


  • The clue is 21. ___ May Gaskin, author of "Spiritual Midwifery". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: INA


  • The clue is 22. Puzzle (out). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SUSS

    Possible Answer : genus_Sus, Sus


  • The clue is 24. Fly traps?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: MITTS

    Possible Answer : baseball_mitt, paw, mitt, baseball_glove, hand, glove, manus


  • The clue is 25. Fed. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: GMAN


  • The clue is 26. Ward off bad luck, in a Greek tradition. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SPIT

    Possible Answer : skewer, spit, expectoration, spue, spit_out, saliva, sprinkle, patter, ptyalize, pitter-patter, spittle, spew, ptyalise, tongue, spitting, spatter


  • The clue is 27. Noted name in lithographs. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: IVES

    Possible Answer : Ives, James_Ives, James_Merritt_Ives, Charles_Edward_Ives


  • The clue is 28. English folk singer Billy. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BRAGG

    Possible Answer : Bragg, Braxton_Bragg


  • The clue is 29. Inveigled. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: COAXED

    Possible Answer : sweet-talk, inveigle, coax, wheedle, blarney, palaver, cajole


  • The clue is 31. Just so. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: TOATEE


  • The clue is 32. They're not afraid to take charge. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: FEARLESSLEADERS


  • The clue is 35. Media-based learning sites, informally. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: AVLABS


  • The clue is 36. Word on many "No Trespassing" signs. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: POSTED

    Possible Answer : carry, post, stake, station, put_up, mail, brand, send, posted, place


  • The clue is 37. Hanes brand once sold in ovoid packaging. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: LEGGS


  • The clue is 38. 90°. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EAST

    Possible Answer : East, eastward, Orient, east, E, eastern_United_States, due_east

    Possible Opposite Answer : west


  • The clue is 39. Team that briefly changed its name during the 1950s to appease McCarthyites. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: REDS

    Possible Answer : loss, bolshy, Bolshevik, redness, red_ink, Red_River, red, Marxist, Red, bolshie

    Possible Opposite Answer : gain


  • The clue is 42. The case, so to speak. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TRUE

    Possible Answer : straight, dead_on_target, true_up, on-key, dependable, truthful, reliable, admittedly, confessedly, lawful, true, honest, genuine, rightful, avowedly, unfeigned

    Possible Opposite Answer : untruthful, false


  • The clue is 43. Jumps from one foot to the other. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: JETES

    Possible Answer : gush, jet


  • The clue is 44. Break off. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: STOP

    Possible Answer : hold_on, point, layover, occlusive, stop_over, stoppage, cease, contain, hold_back, blockage, stop_consonant, halt, kibosh, full_stop, diaphragm, terminate, quit, block_up, turn_back, closure, block_off, bar, hitch, full_point, break, plosive, barricade, plosive_speech_sound, end, blockade, check, plosive_consonant, break_off, give_up, arrest, finish, occlusion, lay_off, stopover, intercept, block, catch, period, stay, stop, discontinue

    Possible Opposite Answer : continue, begin, start, continuant_consonant


  • The clue is 45. Record company behind (and inside) Pink Floyd's "See Emily Play". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: EMI


  • The clue is 46. 1988 Summer Olympics host. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SEOUL

    Possible Answer : capital_of_South_Korea, Seoul


  • The clue is 47. Word that's a homophone of its middle letter. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ARE

    Possible Answer : equal, are, make_up, personify, live, cost, represent, be, ar, embody, exist, constitute, follow, comprise

    Possible Opposite Answer : differ


  • The clue is 48. Spin right round?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: ROTATECLOCKWISE


  • The clue is 53. What might remove all of your problems?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ERASER

    Possible Answer : eraser


  • The clue is 54. Went after. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: ASSAILED

    Possible Answer : assault, snipe, assail, round, lash_out, set_on, attack

    Possible Opposite Answer : defend


  • The clue is 55. Cleans up like the Pied Piper. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: DERATS


  • The clue is 56. Band aids. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: SETLISTS


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. What passwords unlock. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ACCESS

    Possible Answer: approach, admission, memory_access, accession, get_at, access_code, admittance, access, entree

  • The clue is 2. Arrive curbside. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ROLLUP

  • The clue is 3. AndrĂ©s Segovia won a Grammy Lifetime Achievement Award for it. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: CLASSICALGUITAR

  • The clue is 4. Temple Square letters. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: LDS

  • The clue is 5. Window installations, in brief. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ACS

    Possible Answer: alternating_electric_current, Ac, actinium, atomic_number_89, AC, alternating_current

    Possible Opposite Answer : direct_current

  • The clue is 6. Sully. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: MAR

    Possible Answer: impair, blemish, vitiate, mutilate, deflower, Mar, March, defect, spoil, mar

  • The clue is 7. P, B, D, T, K and G. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: PLOSIVES

    Possible Answer: occlusive, plosive, plosive_speech_sound, stop_consonant, plosive_consonant, stop

    Possible Opposite Answer : continuant_consonant

  • The clue is 8. Kitchen flippers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: SLOTTEDSPATULAS

  • The clue is 9. De-centers?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CORES

    Possible Answer: marrow, heart_and_soul, substance, nub, CORE, essence, centre, nucleus, core_group, Congress_of_Racial_Equality, center, kernel, inwardness, effect, pith, sum, heart, magnetic_core, burden, core, gist, meat, nitty-gritty

  • The clue is 10. Per. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: APOP

  • The clue is 11. Its in French. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SES

    Possible Answer: randomness, S, southward, south, atomic_number_34, selenium, atomic_number_16, Se, sou'-east, s, due_south, sulfur, sulphur, reciprocal_ohm, southeast, SE, southeastward, siemens, second, mho, entropy, sec

  • The clue is 12. Juicy stuff. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (15 letters)

    The answer: INTIMATEDETAILS

  • The clue is 13. Outspoken parenting critic, maybe. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: TEENAGER

    Possible Answer: adolescent, teen, stripling, teenager

  • The clue is 14. Sets up. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: ARRANGES

    Possible Answer: coiffure, coiffe, put, dress, arrange, set, coif, fix_up, set_up, do, order, stage, format

    Possible Opposite Answer : disarrange

  • The clue is 18. Subject of the 2021 documentary "Once Upon a Time in Queens". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: METS

  • The clue is 23. Cyber space?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: STORAGE

    Possible Answer: reposition, storage, computer_memory, storehouse, warehousing, memory, repositing, depot, computer_storage, store, memory_board, entrepot

  • The clue is 24. Socializes. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: MIXES

    Possible Answer: meld, shuffle, admixture, combine, mixture, conflate, desegregate, mix_in, ruffle, intermixture, premix, flux, mingle, commixture, coalesce, mix, commix, immix, integrate, blend, merge, commingle, unify, amalgamate, mixing, fuse

    Possible Opposite Answer : segregate

  • The clue is 25. Teaching assistants, often. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: GRADERS

    Possible Answer: grader

  • The clue is 28. Certain Thanksgiving dish. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: BOAT

    Possible Answer: boat, gravy_boat, sauceboat, gravy_holder

  • The clue is 30. Mass apparel. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ALBS

    Possible Answer: alb

  • The clue is 31. Pilots, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TESTS

    Possible Answer: screen, run, exam, mental_test, test, examination, psychometric_test, try_out, trial_run, try, prove, examine, essay, quiz, mental_testing, trial, tryout

  • The clue is 32. Had a hiccup. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: FALTERED

    Possible Answer: stammer, bumble, stutter, falter, stumble, waver

  • The clue is 33. Till the end of time. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: EVERMORE

    Possible Answer: evermore, forever, everlastingly, forevermore, eternally

  • The clue is 34. Doubly disadvantageous. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: LOSELOSE

  • The clue is 38. Fair-hiring agcy.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EEOC

  • The clue is 40. Home to England's Jurassic Coast. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: DORSET

  • The clue is 41. Fan settings. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SPEEDS

    Possible Answer: hurry, stop_number, hurrying, accelerate, rush_along, quicken, hie, pep_pill, focal_ratio, zip, step_on_it, swiftness, speed, speed_up, race, bucket_along, travel_rapidly, fastness, pelt_along, velocity, f_number, cannonball_along, hasten, hotfoot, belt_along, upper, rush, speeding, amphetamine

    Possible Opposite Answer : linger, decelerate

  • The clue is 43. Unhappy chorus. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: JEERS

    Possible Answer: mockery, barrack, jeer, flout, gibe, scoff, scoffing, jeering

  • The clue is 46. Galley command. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: STET

    Possible Answer: stet

  • The clue is 49. Arkansas pol Hutchinson. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ASA

  • The clue is 50. New Orleans setting: Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: CST

    Possible Answer: Central_Time, Central_Standard_Time, CST

  • The clue is 51. Carrier to 46-Across, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: KAL

  • The clue is 52. Device sold with a remote. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: WII

Saturday, August 24, 2024

2424 Sat Aug 24, 2024 NY Times Crossword Clues Hints

Across Clues :

1. Part of a Mideast capital's name, 4. Twinkletoes they're not, 8. Nuts and bolts, 14. Actress who voiced Mei Lee's strict mother in Pixar's "Turning Red", 16. Second slide of many a meeting deck, 17. Put in a similar part, 18. "The ___ of suffering is experience": Harry Truman, 19. Legs (it), 20. Prominent feature of a jacket, 22. Fooled, 23. Many a rescue, 24. Actress Anne of "Wag the Dog", 25. ___ fries (South American side), 26. Dope, 27. Dried meat product with a rhyming name, 29. Digital agreements?, 30. "Pleeeease?", 31. Spiteful, as a comment, 32. Hoped-for deadlines, 34. They often roll around in the snow, 35. Habitat for sphagnum moss, 38. Book between Joel and Obadiah, 39. Sian ___, director of the Best Picture winner "CODA", 40. Start of a Spanish cheer, 41. Bus. driver?, 42. Tizzy, 43. Hardly open, 44. Nephrologist's specialty, 46. Affectionate way to walk, 48. What "e" might mean, 49. Vulnerable part of one's personality, 50. Perfumery assortment, 51. River in the name of a Best Picture winner, 52. Pop artist ___ English

Down Clues :

1. What Flovent can treat, 2. Sights along the Gulf Coast, 3. Prepares for transplanting, 4. Creatures often depicted with green skin, 5. Strong, as a bond, 6. Candidate for a "forever home", 7. Full of gimmicks, 8. Drink of boiled grains with purported detoxifying effects, 9. "Let Us Now Praise Famous Men" writer, 1941, 10. Singers do this, 11. Rushing, 12. Obsolescent means of music storage, 13. Down time?, 15. Skillful, 21. Batman adversary with a stitched burlap mask, 24. Country singer with the 2012 hit "Wanted", 25. Poet who first penned the phrase "no country for old men", 27. Small hint, 28. Leaps on stage, 29. Head lines?, 30. Spoon, 32. Original parent co. of Fortune and People, 33. Snarky reply to some unsolicited advice, 34. Kooks, 35. Olympic snowboarding event, 36. Take too far, 37. Many Grindr users, 40. Campers, e.g., 42. Shut (up), 43. Commercial lead-in to bank, 45. Diarist who helped edit Henry Miller's "Tropic of Cancer", 47. Deg. from Yale's Geffen School

Sat Aug 24, 2024 NY Times Crossword Clues Hints


Break down the NYT Crosswords: August 24, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Part of a Mideast capital's name. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ABU


  • The clue is 4. Twinkletoes they're not. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OAFS

    Possible Answer : clod, lout, lubber, lummox, stumblebum, oaf, lump, gawk, goon


  • The clue is 8. Nuts and bolts. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: BASICS

    Possible Answer : basic, bedrock, staple, rudiments, basics, fundamental_principle, basic_principle, fundamentals, BASIC


  • The clue is 14. Actress who voiced Mei Lee's strict mother in Pixar's "Turning Red". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: SANDRAOH


  • The clue is 16. Second slide of many a meeting deck. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: AGENDA

    Possible Answer : docket, order_of_business, agenda, schedule, agendum


  • The clue is 17. Put in a similar part. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: TYPECAST

    Possible Answer : type, typecast


  • The clue is 18. "The ___ of suffering is experience": Harry Truman. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: REWARD

    Possible Answer : honour, payoff, reinforcement, repay, reward, advantage, honor, reinforce, wages, pay_back

    Possible Opposite Answer : dishonor, penalty


  • The clue is 19. Legs (it). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HOOFS

    Possible Answer : hoof_it, hoof, foot, leg_it


  • The clue is 20. Prominent feature of a jacket. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TITLE

    Possible Answer : deed_of_conveyance, style, claim, form_of_address, entitle, deed, title, championship, rubric, title_of_respect, statute_title


  • The clue is 22. Fooled. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: HAD

    Possible Answer : consume, possess, cause, give_birth, birth, give, feature, throw, have, deliver, have_got, induce, experience, own, sustain, hold, let, make, suffer, accept, take, stimulate, receive, take_in, bear, ingest, get

    Possible Opposite Answer : lack, refuse, abstain


  • The clue is 23. Many a rescue. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MUTT

    Possible Answer : mongrel, mutt, cur


  • The clue is 24. Actress Anne of "Wag the Dog". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HECHE


  • The clue is 25. ___ fries (South American side). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: YUCA


  • The clue is 26. Dope. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ASS

    Possible Answer : behind, hind_end, hindquarters, screwing, roll_in_the_hay, AS, backside, As, shag, posterior, tooshie, nookie, butt, nates, seat, derriere, piece_of_ass, atomic_number_33, arsenic, rear, can, rump, fanny, buttocks, bum, stern, tail, tail_end, tush, nooky, prat, shtup, screw, fucking, Eastern_Samoa, fundament, ass, rear_end, buns, arse, keister, bottom, American_Samoa, piece_of_tail, fuck


  • The clue is 27. Dried meat product with a rhyming name. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: TURKEYJERKY


  • The clue is 29. Digital agreements?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: PINKYSWEARS


  • The clue is 30. "Pleeeease?". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CANTI


  • The clue is 31. Spiteful, as a comment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CATTY

    Possible Answer : catty, bitchy, cattish, cattie


  • The clue is 32. Hoped-for deadlines. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: TARGETDATES


  • The clue is 34. They often roll around in the snow. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: WINTERTIRES


  • The clue is 35. Habitat for sphagnum moss. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: BOG

    Possible Answer : bog, bog_down, peat_bog


  • The clue is 38. Book between Joel and Obadiah. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AMOS

    Possible Answer : Amos, Book_of_Amos


  • The clue is 39. Sian ___, director of the Best Picture winner "CODA". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HEDER


  • The clue is 40. Start of a Spanish cheer. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: VIVA

    Possible Answer : oral_exam, viva_voce, viva, oral_examination, oral


  • The clue is 41. Bus. driver?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: CEO

    Possible Answer : chief_operating_officer, CEO, chief_executive_officer


  • The clue is 42. Tizzy. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PANIC

    Possible Answer : terror, scare, panic, affright


  • The clue is 43. Hardly open. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CAGEY

    Possible Answer : cagey, chary, cagy, canny, clever


  • The clue is 44. Nephrologist's specialty. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: KIDNEY

    Possible Answer : kidney


  • The clue is 46. Affectionate way to walk. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: ARMINARM


  • The clue is 48. What "e" might mean. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ONLINE

    Possible Answer : online, on-line

    Possible Opposite Answer : off-line


  • The clue is 49. Vulnerable part of one's personality. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: SOFTSIDE


  • The clue is 50. Perfumery assortment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SCENTS

    Possible Answer : odor, scent, fragrance, olfactory_property, odourise, wind, nose, aroma, odorize, odour, perfume, smell

    Possible Opposite Answer : deodorize, deodourise


  • The clue is 51. River in the name of a Best Picture winner. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: KWAI

    Possible Answer : kwai, yuan


  • The clue is 52. Pop artist ___ English. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: RON

    Possible Answer : Bokkos, Daffo, Ron


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. What Flovent can treat. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ASTHMA

    Possible Answer: asthma_attack, bronchial_asthma, asthma

  • The clue is 2. Sights along the Gulf Coast. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: BAYOUS

    Possible Answer: bayou

  • The clue is 3. Prepares for transplanting. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: UNPOTS

  • The clue is 4. Creatures often depicted with green skin. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ORCS

  • The clue is 5. Strong, as a bond. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: AAA

    Possible Answer: AAA, abdominal_aortic_aneurysm

  • The clue is 6. Candidate for a "forever home". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: FOSTERKITTEN

  • The clue is 7. Full of gimmicks. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: SHTICKY

  • The clue is 8. Drink of boiled grains with purported detoxifying effects. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: BARLEYWATER

  • The clue is 9. "Let Us Now Praise Famous Men" writer, 1941. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AGEE

    Possible Answer: James_Agee, Agee

  • The clue is 10. Singers do this. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SEW

    Possible Answer: sew, tailor, sew_together, run_up, tailor-make, stitch

  • The clue is 11. Rushing. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: INAHURRY

  • The clue is 12. Obsolescent means of music storage. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: CDRACKS

  • The clue is 13. Down time?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SADDAY

  • The clue is 15. Skillful. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DEFT

    Possible Answer: dextrous, deft, dexterous

  • The clue is 21. Batman adversary with a stitched burlap mask. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: THESCARECROW

  • The clue is 24. Country singer with the 2012 hit "Wanted". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: HUNTERHAYES

  • The clue is 25. Poet who first penned the phrase "no country for old men". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: YEATS

    Possible Answer: W._B._Yeats, William_Butler_Yeats, Yeats

  • The clue is 27. Small hint. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TINGE

    Possible Answer: soupcon, colour, tinct, mite, touch, tint, pinch, jot, hint, undertone, speck, tinge, color, distort

  • The clue is 28. Leaps on stage. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: JETES

    Possible Answer: jet, gush

  • The clue is 29. Head lines?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PARTS

    Possible Answer: constituent, contribution, division, separate, parts, theatrical_role, office, break_up, disunite, part, persona, start, depart, set_forth, break, split, component_part, section, start_out, component, portion, parting, split_up, share, set_off, take_off, divide, role, voice, percentage, function, set_out, character, region, piece

  • The clue is 30. Spoon. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: CANOODLE

    Possible Answer: canoodle

  • The clue is 32. Original parent co. of Fortune and People. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: TIMEINC

  • The clue is 33. Snarky reply to some unsolicited advice. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: DIDIASK

  • The clue is 34. Kooks. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: WACKOS

    Possible Answer: nutter, wacko, whacko

  • The clue is 35. Olympic snowboarding event. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: BIGAIR

  • The clue is 36. Take too far. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: OVERDO

    Possible Answer: overdo, exaggerate

  • The clue is 37. Many Grindr users. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: GAYMEN

  • The clue is 40. Campers, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: VANS

    Possible Answer: caravan, new_wave, vanguard, avant-garde, van

  • The clue is 42. Shut (up). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PENT

    Possible Answer: write, compose, indite, pen, pent, shut_up

  • The clue is 43. Commercial lead-in to bank. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CITI

  • The clue is 45. Diarist who helped edit Henry Miller's "Tropic of Cancer". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: NIN

  • The clue is 47. Deg. from Yale's Geffen School. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: MFA

    Possible Answer: Master_of_Fine_Arts, MFA