Search Clues

Showing posts sorted by date for query get_at. Sort by relevance Show all posts
Showing posts sorted by date for query get_at. Sort by relevance Show all posts

Thursday, January 9, 2025

27453 Thu Jan 09, 2025 NY Times Crossword Clues Hints

Break down the NYT Crosswords: January 09, 2025

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

Thu Jan 09, 2025 NY Times Crossword Clues Hints
Thu Jan 09, 2025 NY Times Crossword Clues Hints


Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Eat dirt, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: BITEIT


  • The clue is 7. Info at JFK or LAX. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ETA

    Possible Answer : eta, Basque_Homeland_and_Freedom, Euskadi_ta_Askatasuna, ETA, Basque_Fatherland_and_Liberty


  • The clue is 10. One image on a Monopoly board. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: JAIL

    Possible Answer : put_away, imprison, jailhouse, jail, lag, slammer, incarcerate, jug, gaol, pokey, clink, immure, put_behind_bars, remand, poky


  • The clue is 14. Longtime Ford S.U.V.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: BRONCO

    Possible Answer : bronco, broncho, bronc


  • The clue is 15. Bring trouble to. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: VEX

    Possible Answer : chafe, get, amaze, get_to, perplex, devil, nark, nettle, raise_up, stupefy, annoy, shake_up, beat, pose, bother, agitate, flummox, stir_up, stick, rag, bewilder, vex, disturb, mystify, dumbfound, nonplus, irritate, get_at, gravel, worry, rile, commove, puzzle, baffle

    Possible Opposite Answer : reassure


  • The clue is 16. Knight of film. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: JEDI


  • The clue is 17. Charlie horse. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: CLYDESDALE

    Possible Answer : Clydesdale


  • The clue is 19. "To suffer ___ which Hope thinks infinite": Shelley. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: WOES

    Possible Answer : suffering, woefulness, woe


  • The clue is 20. Fictional thief Lupin. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ARSENE


  • The clue is 21. Papa bear. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PANDA

    Possible Answer : Ailurus_fulgens, giant_panda, red_panda, bear_cat, panda, lesser_panda, coon_bear, cat_bear, panda_bear, Ailuropoda_melanoleuca


  • The clue is 22. Body with many pages. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SENATE

    Possible Answer : US_Senate, Senate, U.S._Senate, senate, United_States_Senate


  • The clue is 24. Awesome, in 1990s slang. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PHAT


  • The clue is 26. Sierra Leone. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SERGIO


  • The clue is 27. Tango number. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: THIRTEEN

    Possible Answer : long_dozen, XIII, thirteen, baker's_dozen, xiii, 13


  • The clue is 31. Twin actress Mary-Kate or Ashley. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: OLSEN


  • The clue is 32. Harbor markers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: BUOYS

    Possible Answer : buoy, buoy_up


  • The clue is 33. Longtime wire service inits.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: UPI


  • The clue is 34. Haunted house feeling. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: FEAR

    Possible Answer : reverence, fear, fright, awe, concern, care, venerate, veneration, revere, dread, fearfulness

    Possible Opposite Answer : fearlessness


  • The clue is 35. Italian for "baked". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: COTTA


  • The clue is 36. Mystery writer, in brief?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ANON

    Possible Answer : anon


  • The clue is 37. Danger in a Wile E. Coyote cartoon. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TNT

    Possible Answer : trinitrotoluene, TNT


  • The clue is 38. Point at, in a way. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: NODTO


  • The clue is 39. Pizzeria purchase. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SLICE

    Possible Answer : gash, slit, slicing, slash, slice, piece, fade, cut, slice_up


  • The clue is 40. Golf course. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: GAZPACHO

    Possible Answer : gazpacho


  • The clue is 42. Whiskey soda. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: WELCHS

    Possible Answer : welsh, welch


  • The clue is 43. Yours, in French. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ATOI


  • The clue is 44. Dave or Ray of the Kinks. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: DAVIES

    Possible Answer : Sir_Humphrey_Davy, Davy, Humphrey_Davy


  • The clue is 45. Quebec city. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: QUITO

    Possible Answer : Quito, capital_of_Ecuador


  • The clue is 48. Cut some slack?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: TAUTEN

    Possible Answer : tauten, firm


  • The clue is 50. Strong push. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: URGE

    Possible Answer : urge_on, exhort, pep_up, impulse, itch, root_on, barrack, urge, recommend, press, cheer, inspire, advocate


  • The clue is 51. Alpha male (double). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: ARTHURASHE


  • The clue is 55. Stands at first, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ISON


  • The clue is 56. Vivacious, theatrical and passionate type, it's said. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: LEO

    Possible Answer : Leo_the_Lion, Lion, Leo


  • The clue is 57. Info in a job posting. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SALARY

    Possible Answer : wage, earnings, pay, remuneration, salary


  • The clue is 58. Casting director's offering. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PART

    Possible Answer : divide, separate, parting, split_up, depart, set_forth, set_out, partially, persona, character, partly, component, voice, function, region, portion, set_off, part, take_off, section, constituent, office, start, split, start_out, break, contribution, role, share, division, percentage, piece, theatrical_role, disunite, break_up, component_part

    Possible Opposite Answer : wholly


  • The clue is 59. Candy in plastic dispensers. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: PEZ


  • The clue is 60. "Maybe. Give me time to think". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ILLSEE


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. "Fleabag" airer. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: BBC

  • The clue is 2. Off-line, to those online. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: IRL

  • The clue is 3. Plaything. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TOY

    Possible Answer: toy, flirt, plaything, toy_dog, miniature, fiddle, dally, play, diddle

  • The clue is 4. Put at risk. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: ENDANGER

    Possible Answer: scupper, queer, jeopardize, jeopardise, expose, endanger, threaten, peril, menace, imperil

  • The clue is 5. Cold-weather driving hazard. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: ICERAIN

  • The clue is 6. Lob in the direction of. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: TOSSTO

  • The clue is 7. Film writer/director Goldberg. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EVAN

  • The clue is 8. Kind of lens for long-distance shots. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: TELEPHOTO

    Possible Answer: telephotograph, telephoto

  • The clue is 9. Bit of medieval weaponry. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: AXE

    Possible Answer: ax, axe

  • The clue is 10. Three-time N.F.L. Defensive Player of the Year (2012, 2014 and 2015). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: JJWATT

  • The clue is 11. Long, long time. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AEON

    Possible Answer: aeon, eon

  • The clue is 12. Pointed the finger at. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: IDED

  • The clue is 13. TV journalist Ling. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LISA

  • The clue is 18. Poor mark. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: DEE

  • The clue is 21. Links figures. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: PARS

    Possible Answer: par, equality, equation, equivalence

  • The clue is 22. Singer Gomez. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: SELENA

  • The clue is 23. Fake. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ERSATZ

    Possible Answer: substitute, ersatz

  • The clue is 25. Casual greeting. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: HIYA

  • The clue is 26. Leader of Germany?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SOFTG

  • The clue is 27. Entire, in Italian. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TUTTO

  • The clue is 28. ___ Kennedy Shriver, founder of the Special Olympics. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: EUNICE

  • The clue is 29. Time periods. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: EPOCHS

    Possible Answer: date_of_reference, era, epoch

  • The clue is 30. To the ___ (with style). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: NINES

    Possible Answer: IX, ball_club, club, nine, 9, Nina_from_Carolina, nine-spot, baseball_club, ennead, niner

  • The clue is 32. Notable site of enlightenment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: BODHITREE

  • The clue is 35. Pixar film set in the fictional town of Santa Cecilia. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: COCO

    Possible Answer: coconut_palm, coco, coconut_tree, coconut, coco_palm, cocoa_palm, Cocos_nucifera

  • The clue is 36. At the end of the day. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: ALLINALL

  • The clue is 38. Grp. whose alphabet is used eight times in this puzzle. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NATO

    Possible Answer: NATO, North_Atlantic_Treaty_Organization

  • The clue is 39. More than a few. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: SEVERAL

    Possible Answer: respective, various, several

  • The clue is 41. One of 3,000+ annually for IBM. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: PATENT

    Possible Answer: evident, apparent, manifest, patent, unmistakable, letters_patent, plain, patent_of_invention

  • The clue is 42. 1960s dance craze. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: WATUSI

    Possible Answer: Watutsi, Tutsi, Watusi

  • The clue is 44. "Obviously!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: DUH

  • The clue is 45. Groucho Marx specialty. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: QUIP

    Possible Answer: wisecrack, quip, crack, gag, sally, epigram

  • The clue is 46. ___ Major. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: URSA

  • The clue is 47. Composer Stravinsky. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: IGOR

  • The clue is 49. The whole shebang. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ATOZ

  • The clue is 51. Challenge for a skier. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ALP

    Possible Answer: alp

  • The clue is 52. One of the founding airlines of Star Alliance. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: SAS

    Possible Answer: SAS, SA, Special_Air_Service, Storm_Troops, Sturmabteilung

  • The clue is 53. Realm of Charlemagne, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: HRE

  • The clue is 54. Fashion designer's asset. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: EYE

    Possible Answer: center, middle, eye, optic, eyeball, heart, oculus, centre

Thursday, January 2, 2025

27446 Thu Jan 02, 2025 NY Times Crossword Clues Hints

Across Clues :

1. First in a series, 5. Pixel rival, 10. Snap, 14. Average Joe's name (that's not Joe), 15. Bases loaded, e.g., 16. Iris's location, 17. Temporary cover of a sort, 18. Epic with the line "Come, friend, you too must die", 19. Festival covering, 20. Start of a quip by comic Steven Wright, 23. Summer abroad, 24. Sounds of refreshment, 25. King's ___, 27. Adjust on the timeline, 29. Pressure cooker sound, 31. Producer of an explosion, 32. ___ Robinson, mother of Michelle Obama, 34. Deep notes, 35. Middle of the quip ... and a hint to eight squares in this puzzle, 38. French buds, 40. Plotted, 41. Up to, informally, 42. Low pair, 44. Beyond cross, 48. Drink featured in the Elvis film "Blue Hawaii", 50. Govt. prosecutors, 51. Besides, 52. End of the quip, 56. Actor Jannings, 57. Youngest golfer to score below his age in a P.G.A. Tour event, 58. White Sox or Red Sox player, informally, 59. Runner's assignment, 60. Cricket segments, 61. Miller option, 62. Flower whose name means "flame" in ancient Greek, 63. Lead-in to maniac, 64. Troublesome threes, e.g.

Down Clues :

1. "Jeopardy!" offering, 2. 12-time Olympic swimming medalist Ryan ___, 3. Worn at the edges, 4. Prefix with sexual, 5. Possible response to "Where are you?", 6. Craft kit fabrics, 7. "Right away, boss!", 8. Comedian Trevor, 9. "___ Game" (1986 Hugo Award winner), 10. Cot alternative, 11. Wear out one's welcome, say, 12. Achilles, for two, 13. Muesli bit, 21. Underworld figure, 22. Is in the past, 26. Chain parts: Abbr., 28. Singer Tori, 29. Head liners?, 30. Choquequirao inhabitant, 33. "Let ___!", 34. Urban addr. specification, 35. Like cuisine with lumpia and longganisa, 36. "Looks that way, unfortunately", 37. Minimal, 38. Bread box?, 39. Noxious, 42. "Qué ___?" ("How's it going?," in Spanish), 43. Only U.S. president buried in Washington, D.C., 45. Home of Firenze, 46. They have nine players, 47. Get released, 49. Early text messager, 50. One of a Disney septet, 53. Root of resentment, at times, 54. Reckon, 55. Word before and after an ampersand, in the grocery, 56. Maker of toys for girls and boys

Break down the NYT Crosswords: January 02, 2025

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. First in a series. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ALPHA


    Possible Answer : alpha


  • The clue is 5. Pixel rival. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: IPHONE



  • The clue is 10. Snap. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PHOTO


    Possible Answer : photograph, pic, exposure, photo, picture


  • The clue is 14. Average Joe's name (that's not Joe). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NORM


    Possible Answer : norm, average


  • The clue is 15. Bases loaded, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: MENON



  • The clue is 16. Iris's location. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: UVEA


    Possible Answer : uvea


  • The clue is 17. Temporary cover of a sort. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SCAB


    Possible Answer : fink, scab, rat, strikebreaker, blackleg


  • The clue is 18. Epic with the line "Come, friend, you too must die". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ILIAD


    Possible Answer : Iliad


  • The clue is 19. Festival covering. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TENT


    Possible Answer : tent, camp_out, bivouac, encamp, camp, collapsible_shelter


  • The clue is 20. Start of a quip by comic Steven Wright. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (14 letters)

    The answer: WHYISNTTHEWORD



  • The clue is 23. Summer abroad. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ETE



  • The clue is 24. Sounds of refreshment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: AHS



  • The clue is 25. King's ___. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: RANSOM


    Possible Answer : redeem, ransom_money, ransom


  • The clue is 27. Adjust on the timeline. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: REDATE



  • The clue is 29. Pressure cooker sound. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: HISS


    Possible Answer : hissing, razzing, whoosh, snort, hushing, raspberry, siss, Bronx_cheer, hiss, razz, sibilate, bird, sizz, fizzle, boo, hoot, sibilation

    Possible Opposite Answer : applaud


  • The clue is 31. Producer of an explosion. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TNT


    Possible Answer : trinitrotoluene, TNT


  • The clue is 32. ___ Robinson, mother of Michelle Obama. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: MARIAN


    Possible Answer : Marian


  • The clue is 34. Deep notes. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: BASS


    Possible Answer : bass, basso, bass_voice, bass_part, sea_bass, freshwater_bass, deep


  • The clue is 35. Middle of the quip ... and a hint to eight squares in this puzzle. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (12 letters)

    The answer: PHONETICALLY


    Possible Answer : phonetically


  • The clue is 38. French buds. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AMIS



  • The clue is 40. Plotted. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: GRAPHED


    Possible Answer : graph, chart


  • The clue is 41. Up to, informally. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TIL



  • The clue is 42. Low pair. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TWOS


    Possible Answer : II, 2, two, deuce


  • The clue is 44. Beyond cross. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: RAGING


    Possible Answer : cod, rally, have_words, chew_out, chafe, annoy, angry, tantalize, taunt, rile, ramp, bawl_out, rag, torment, irritate, get_at, gravel, tease, jaw, remonstrate, hot, razz, lambast, tantalise, crucify, berate, raging, ride, chew_up, lecture, furious, call_on_the_carpet, dress_down, scold, rage, reproof, wild, get_to, twit, nark, tempestuous, bait, lambaste, nettle, bedevil, trounce, frustrate, reprimand, devil, chide, bother, dun, rebuke, storm, take_to_task, vex, call_down


  • The clue is 48. Drink featured in the Elvis film "Blue Hawaii". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: MAITAI



  • The clue is 50. Govt. prosecutors. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: DAS


    Possible Answer : hyrax, DA, dassie, district_attorney, das, coney, cony


  • The clue is 51. Besides. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TOO


    Possible Answer : excessively, as_well, also, to_a_fault, too, overly, besides, likewise


  • The clue is 52. End of the quip. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (14 letters)

    The answer: SPELLEDWITHANF



  • The clue is 56. Actor Jannings. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EMIL



  • The clue is 57. Youngest golfer to score below his age in a P.G.A. Tour event. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SNEAD


    Possible Answer : Sam_Snead, Snead, Samuel_Jackson_Snead


  • The clue is 58. White Sox or Red Sox player, informally. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ALER



  • The clue is 59. Runner's assignment. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LANE


    Possible Answer : lane


  • The clue is 60. Cricket segments. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: OVERS


    Possible Answer : over


  • The clue is 61. Miller option. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: LITE


    Possible Answer : calorie-free, light, lite, low-cal


  • The clue is 62. Flower whose name means "flame" in ancient Greek. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PHLOX


    Possible Answer : phlox


  • The clue is 63. Lead-in to maniac. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: NYMPHO


    Possible Answer : nymphomaniac, nympho


  • The clue is 64. Troublesome threes, e.g.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PHASE


    Possible Answer : phase_angle, form, stage, phase


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. "Jeopardy!" offering. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ANSWER


    Possible Answer: answer, suffice, serve, solvent, reply, respond, resolution, result, solution, resolve, response, do

    Possible Opposite Answer : question

  • The clue is 2. 12-time Olympic swimming medalist Ryan ___. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: LOCHTE


  • The clue is 3. Worn at the edges. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: FRAYED


    Possible Answer: scratch, frayed, rub, chafe, fray, frazzle, fret

  • The clue is 4. Prefix with sexual. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AMBI


  • The clue is 5. Possible response to "Where are you?". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: IMINHERE


  • The clue is 6. Craft kit fabrics. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: FELTS


    Possible Answer: mat, felt, matt-up, matte, felt_up, matte_up, mat_up

  • The clue is 7. "Right away, boss!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ONIT


  • The clue is 8. Comedian Trevor. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NOAH


    Possible Answer: Noah

  • The clue is 9. "___ Game" (1986 Hugo Award winner). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ENDERS


  • The clue is 10. Cot alternative. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: FUTON


    Possible Answer: futon

  • The clue is 11. Wear out one's welcome, say. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: OVERSTAY


    Possible Answer: outstay, overstay

  • The clue is 12. Achilles, for two. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: TENDONS


    Possible Answer: sinew, tendon

  • The clue is 13. Muesli bit. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: OAT


    Possible Answer: oat

  • The clue is 21. Underworld figure. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SATAN


    Possible Answer: Devil, Old_Nick, Lucifer, Satan, the_Tempter, Prince_of_Darkness, Beelzebub

  • The clue is 22. Is in the past. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: WAS


    Possible Answer: be, Evergreen_State, follow, embody, comprise, equal, represent, personify, Washington, cost, make_up, live, exist, constitute, WA

    Possible Opposite Answer : differ

  • The clue is 26. Chain parts: Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: MTS


    Possible Answer: meitnerium, element_109, MT, metric_ton, t, tonne, machine_translation, Montana, Mt, atomic_number_109, Treasure_State

  • The clue is 28. Singer Tori. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AMOS


    Possible Answer: Amos, Book_of_Amos

  • The clue is 29. Head liners?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HAIRS


    Possible Answer: whisker, hairsbreadth, tomentum, fuzz, hair, pilus, hair's-breadth, haircloth

  • The clue is 30. Choquequirao inhabitant. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: INCA


    Possible Answer: Incan, Inka, Inca

  • The clue is 33. "Let ___!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ITGO


  • The clue is 34. Urban addr. specification. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: BLDG


  • The clue is 35. Like cuisine with lumpia and longganisa. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: FILIPINO


    Possible Answer: Philippine, Filipino

  • The clue is 36. "Looks that way, unfortunately". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (8 letters)

    The answer: AFRAIDSO


  • The clue is 37. Minimal. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: LEAST


    Possible Answer: least, to_the_lowest_degree

    Possible Opposite Answer : most

  • The clue is 38. Bread box?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ATM


    Possible Answer: atmosphere, automated_teller, standard_pressure, atm, automatic_teller, asynchronous_transfer_mode, ATM, cash_dispenser, automated_teller_machine, automatic_teller_machine, cash_machine, standard_atmosphere

  • The clue is 39. Noxious. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: MIASMAL


    Possible Answer: vapourous, vaporous, miasmal, miasmic

  • The clue is 42. "QuĂ© ___?" ("How's it going?," in Spanish). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TAL


  • The clue is 43. Only U.S. president buried in Washington, D.C.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: WILSON


    Possible Answer: Edward_Osborne_Wilson, Mount_Wilson, Thomas_Woodrow_Wilson, Harriet_Wilson, Wilson, Angus_Frank_Johnstone_Wilson, Alexander_Wilson, James_Wilson, E._O._Wilson, Sir_Angus_Wilson, Robert_Woodrow_Wilson, John_Tuzo_Wilson, Charles_Thomson_Rees_Wilson, President_Wilson, Edmund_Wilson, Woodrow_Wilson

  • The clue is 45. Home of Firenze. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ITALIA


    Possible Answer: Italian_Republic, Italia, Italy

  • The clue is 46. They have nine players. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: NONETS


  • The clue is 47. Get released. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: GOFREE


  • The clue is 49. Early text messager. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TELEX


    Possible Answer: telex_machine, telex, teleprinter, teletypewriter, teletype_machine

  • The clue is 50. One of a Disney septet. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: DWARF


    Possible Answer: shadow, midget, dwarf, nanus, gnome, overshadow

  • The clue is 53. Root of resentment, at times. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ENVY


    Possible Answer: begrudge, enviousness, invidia, envy

  • The clue is 54. Reckon. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: DEEM


    Possible Answer: view_as, deem, hold, take_for

  • The clue is 55. Word before and after an ampersand, in the grocery. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: HALF


    Possible Answer: one-half, half

    Possible Opposite Answer : whole

  • The clue is 56. Maker of toys for girls and boys. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ELF


    Possible Answer: pixie, pixy, elf, imp, gremlin, ELF, hob, extremely_low_frequency, brownie

Tuesday, November 12, 2024

27397 Tue Nov 12, 2024 NYT by Avery Gee Katz and Aaron Gee

Across Clues :

1. Iridescent gem, 5. Li'l fella, 10. ___ hands (razzle-dazzle display), 14. Annoy, 15. Rack up, as expenses, 16. "Superfood" berry, 17. Make out, in Manchester, 18. Chowder morsels, 19. Word with chocolate or tortilla, 20. Father ___, personification of New York City in old cartoons, 23. Oscar winner Michelle, 24. Abbr. on a business card, 25. Smooth sailing, so to speak, 26. Vocal skeptics, 29. Online investment platform, 32. Part of an email address, 36. "___ she blows!", 37. "RuPaul's Drag Race" walk, 41. Italian smoker, 42. Fast-food chain that has a long-running feud with Jon Stewart, 44. Grain that may be steel-cut, 45. Assignment outsourced to ChatGPT, perhaps, 46. First half of an alley-oop, 47. Certain lacrosse gear, 50. Intelligence org., 51. Bear who sings "I'm so rumbly in my tumbly", 54. Overflow (with), 55. Threaded fastener, 56. From which to hear the real story, as suggested by the starts of 20-, 26- and 51-Across, 60. Restaurant chain with an acronymic name, 62. Slinky shape, 63. Feels off, 66. Burrowing rodent, 67. Blockers for the QB, familiarly, 68. Pesky insect, 69. Blue parts of boobies, 70. Went clickety-clack, 71. Like French toast or frittatas

Down Clues :

1. Surgery sites, for short, 2. Finger used to swear?, 3. Like Tom Hanks for the majority of "Cast Away", 4. Roman soldier, 5. Early sign of life, perhaps, 6. Fjords and bays, 7. Region in which many fed. workers live, 8. One way to stare, 9. Approximately, 10. Bozos, 11. Hurts, like a tooth, 12. Former name of the Democratic Republic of the Congo, 13. 44444, for Newton Falls, OH, 21. Actor ___ Michael Murray of "One Tree Hill", 22. Completion document: Abbr., 27. Cry accompanying a fist pump, 28. "You can't have your cake and ___ it too", 29. List-ending abbr., 30. Put on, as a party, 31. Internet deep dive, metaphorically, 33. "Not a big deal", 34. Grind, as one's teeth, 35. "Glee" actress Rivera, 38. Heavy book, 39. Enthralled, 40. Home of the Salt Lake Temple, 43. More rational, 45. Channel on which to watch N.C.A.A. games, 48. Punch line punctuator, 49. Got clean, 52. Virtual animal companion, 53. Power problem, 57. Snakelike, 58. Pass covertly, 59. "Be ___" (candy heart words), 60. Assisted pregnancy procedure, for short, 61. Farmer's tool, 64. Twitch glitch, 65. Muddy quarters

Break down the NYT Crosswords: November 12, 2024

Let's go into the puzzle, starting with the across clues and answers, followed by the down clues and answers.

New York Times, Tuesday, November 12, 2024




Across Clues with Answers:
  • The clue is 1. Iridescent gem. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: OPAL

    Possible Answer : opal


  • The clue is 5. Li'l fella. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: KIDDO


  • The clue is 10. ___ hands (razzle-dazzle display). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: JAZZ

    Possible Answer : have_it_off, hump, have_a_go_at_it, screw, make_love, do_it, get_it_on, lie_with, have_intercourse, roll_in_the_hay, malarky, bed, have_sex, eff, get_laid, make_out, wind, be_intimate, bonk, know, sleep_together, bang, malarkey, love, have_it_away, sleep_with, jazz, nothingness, fuck, idle_words


  • The clue is 14. Annoy. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: RILE

    Possible Answer : bother, get_at, gravel, nettle, annoy, get_to, rag, irritate, nark, rile, chafe, roil, vex, devil


  • The clue is 15. Rack up, as expenses. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: INCUR

    Possible Answer : find, obtain, incur, get, receive


  • The clue is 16. "Superfood" berry. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ACAI


  • The clue is 17. Make out, in Manchester. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SNOG

    Possible Answer : osculate, snog, buss, kiss


  • The clue is 18. Chowder morsels. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: CLAMS

    Possible Answer : lolly, scratch, clams, gelt, dough, lucre, one_dollar_bill, simoleons, cabbage, loot, pelf, buck, clam, bread, shekels, wampum, dollar, kale, lettuce, moolah, dollar_bill, dinero, boodle, sugar


  • The clue is 19. Word with chocolate or tortilla. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CHIP

    Possible Answer : break_off, silicon_chip, microprocessor_chip, buffalo_chip, cut_off, fleck, cow_chip, nick, scrap, chip_off, break_away, Saratoga_chip, microchip, chip_shot, micro_chip, come_off, potato_chip, cow_dung, flake, bit, chipping, crisp, poker_chip, chip, check, splintering, knap


  • The clue is 20. Father ___, personification of New York City in old cartoons. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (13 letters)

    The answer: KNICKERBOCKER


  • The clue is 23. Oscar winner Michelle. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: YEOH


  • The clue is 24. Abbr. on a business card. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: TEL


  • The clue is 25. Smooth sailing, so to speak. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EASE

    Possible Answer : easiness, repose, rest, allay, simpleness, relief, facilitate, informality, comfort, ease, alleviate, relieve, still, relaxation, simplicity

    Possible Opposite Answer : difficulty


  • The clue is 26. Vocal skeptics. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: NAYSAYERS

    Possible Answer : naysayer


  • The clue is 29. Online investment platform. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ETRADE


  • The clue is 32. Part of an email address. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: ATSIGN


  • The clue is 36. "___ she blows!". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: THAR


  • The clue is 37. "RuPaul's Drag Race" walk. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: STRUT

    Possible Answer : swagger, ruffle, strut, prance, tittup, cock, sashay


  • The clue is 41. Italian smoker. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ETNA

    Possible Answer : Etna, Mt_Etna, etna, bunsen, bunsen_burner, Mount_Etna


  • The clue is 42. Fast-food chain that has a long-running feud with Jon Stewart. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ARBYS


  • The clue is 44. Grain that may be steel-cut. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: OAT

    Possible Answer : oat


  • The clue is 45. Assignment outsourced to ChatGPT, perhaps. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ESSAY

    Possible Answer : test, seek, attempt, try, essay, assay, try_out, examine, prove


  • The clue is 46. First half of an alley-oop. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: LOB

    Possible Answer : lob


  • The clue is 47. Certain lacrosse gear. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: ARMPADS


  • The clue is 50. Intelligence org.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: NSA

    Possible Answer : NSA, National_Security_Agency


  • The clue is 51. Bear who sings "I'm so rumbly in my tumbly". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (13 letters)

    The answer: WINNIETHEPOOH


  • The clue is 54. Overflow (with). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TEEM

    Possible Answer : pullulate, stream, swarm, pour, teem


  • The clue is 55. Threaded fastener. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TNUT


  • The clue is 56. From which to hear the real story, as suggested by the starts of 20-, 26- and 51-Across. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (11 letters)

    The answer: HORSESMOUTH


  • The clue is 60. Restaurant chain with an acronymic name. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: IHOP


  • The clue is 62. Slinky shape. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: HELIX

    Possible Answer : coil, Helix, spiral, whorl, helix, genus_Helix, volute


  • The clue is 63. Feels off. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: AILS

    Possible Answer : garlic, trouble, pain, ail


  • The clue is 66. Burrowing rodent. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: VOLE

    Possible Answer : vole, field_mouse


  • The clue is 67. Blockers for the QB, familiarly. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: OLINE


  • The clue is 68. Pesky insect. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: GNAT

    Possible Answer : gnat


  • The clue is 69. Blue parts of boobies. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: FEET

    Possible Answer : metrical_unit, metrical_foot, pes, foundation, invertebrate_foot, foot, fundament, understructure, base, groundwork, human_foot, infantry, substructure, ft, animal_foot

    Possible Opposite Answer : head


  • The clue is 70. Went clickety-clack. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: TYPED

    Possible Answer : typewrite, typecast, type


  • The clue is 71. Like French toast or frittatas. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EGGY


Down Clues and Answers:
  • The clue is 1. Surgery sites, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ORS

    Possible Answer: Beaver_State, OR, operating_theater, operating_room, surgery, operating_theatre, Oregon

  • The clue is 2. Finger used to swear?. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: PINKY

    Possible Answer: pinky, little_finger, pinkie

  • The clue is 3. Like Tom Hanks for the majority of "Cast Away". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ALONE

    Possible Answer: lonely, entirely, solo, unparalleled, exclusively, unaccompanied, unequalled, lone, solely, unequaled, solitary, unique, only, alone

  • The clue is 4. Roman soldier. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: LEGIONARY

    Possible Answer: legionnaire, legionary

  • The clue is 5. Early sign of life, perhaps. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: KICK

    Possible Answer: complain, sound_off, kvetch, squawk, gripe, kick, give_up, bitch, plain, thrill, beef, kicking, rush, quetch, charge, flush, kick_back, bang, recoil, boot

    Possible Opposite Answer : cheer

  • The clue is 6. Fjords and bays. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: INLETS

    Possible Answer: intake, recess, inlet

  • The clue is 7. Region in which many fed. workers live. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: DCAREA

  • The clue is 8. One way to stare. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: DUMBLY

    Possible Answer: obtusely, dumbly, densely

  • The clue is 9. Approximately. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ORSO

  • The clue is 10. Bozos. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (9 letters)

    The answer: JACKASSES

    Possible Answer: goof, goose, zany, fathead, jackass, goofball, cuckoo, bozo, jack, twat

  • The clue is 11. Hurts, like a tooth. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ACHES

    Possible Answer: aching, yearn, hurt, smart, pine, ache, yen, languish, suffer

  • The clue is 12. Former name of the Democratic Republic of the Congo. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ZAIRE

    Possible Answer: zaire, Belgian_Congo, Congo, Democratic_Republic_of_the_Congo, Zaire

  • The clue is 13. 44444, for Newton Falls, OH. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: ZIP

    Possible Answer: ZIP_code, goose_egg, zip_fastener, slide_fastener, cipher, hurry, aught, travel_rapidly, zero, cypher, zilch, zippo, zip, null, speed, naught, energy, postcode, postal_code, vigour, zipper, nothing, ZIP, vigor, zip_up, nix, nada, nil

    Possible Opposite Answer : unzip

  • The clue is 21. Actor ___ Michael Murray of "One Tree Hill". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CHAD

    Possible Answer: Chadic_language, Lake_Chad, Chadic, Republic_of_Chad, Chad, chad, Tchad

  • The clue is 22. Completion document: Abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: CERT

    Possible Answer: cert

  • The clue is 27. Cry accompanying a fist pump. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: YES

    Possible Answer: yes

    Possible Opposite Answer : no

  • The clue is 28. "You can't have your cake and ___ it too". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: EAT

    Possible Answer: feed, rust, eat, deplete, exhaust, wipe_out, eat_up, eat_on, corrode, consume, run_through, use_up

  • The clue is 29. List-ending abbr.. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: ETAL

  • The clue is 30. Put on, as a party. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: THROW

    Possible Answer: contrive, thrust, switch, hold, project, stroke, discombobulate, throw_away, give, bewilder, confuse, flip, make, throw, confound, befuddle, shed, cast_off, drop, cam_stroke, cast, shake_off, fox, throw_off, bedevil, fuddle, bemuse, hurl, have

  • The clue is 31. Internet deep dive, metaphorically. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: RABBITHOLE

  • The clue is 33. "Not a big deal". Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (10 letters)

    The answer: ITSNOTHING

  • The clue is 34. Grind, as one's teeth. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: GNASH

    Possible Answer: gnash

  • The clue is 35. "Glee" actress Rivera. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: NAYA

  • The clue is 38. Heavy book. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: TOME

    Possible Answer: tome

  • The clue is 39. Enthralled. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: RAPT

    Possible Answer: ecstatic, rapt, enraptured, rhapsodic, rapturous

  • The clue is 40. Home of the Salt Lake Temple. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: UTAH

    Possible Answer: UT, Beehive_State, Utah, Mormon_State

  • The clue is 43. More rational. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: SANER

    Possible Answer: reasonable, sane

    Possible Opposite Answer : insane

  • The clue is 45. Channel on which to watch N.C.A.A. games. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (5 letters)

    The answer: ESPNU

  • The clue is 48. Punch line punctuator. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: RIMSHOT

  • The clue is 49. Got clean. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (7 letters)

    The answer: DETOXED

    Possible Answer: detoxify, detox

  • The clue is 52. Virtual animal companion. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: NEOPET

  • The clue is 53. Power problem. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (6 letters)

    The answer: OUTAGE

    Possible Answer: outage

  • The clue is 57. Snakelike. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: EELY

  • The clue is 58. Pass covertly. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: SLIP

    Possible Answer: slew, fall_away, dislocate, splay, slickness, slipperiness, slip_of_paper, faux_pas, slip-up, elusion, miscue, chemise, slick, moorage, slide, parapraxis, sideslip, shift, pillowcase, err, case, skid, drop_away, mistake, solecism, mooring, eluding, slue, gaucherie, luxate, slip_one's_mind, pillow_slip, gaffe, strip, teddy, berth, drop_off, shimmy, trip, steal, sneak, cutting, slip

  • The clue is 59. "Be ___" (candy heart words). Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (4 letters)

    The answer: MINE

    Possible Answer: mine

  • The clue is 60. Assisted pregnancy procedure, for short. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: IVF

  • The clue is 61. Farmer's tool. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: HOE

    Possible Answer: hoe

  • The clue is 64. Twitch glitch. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: LAG

    Possible Answer: fall_behind, immure, interim, retardation, imprison, jail, meanwhile, gaol, meantime, dawdle, jug, remand, put_away, incarcerate, lag, slowdown, stave, put_behind_bars, fall_back

  • The clue is 65. Muddy quarters. Can you find the Answer?

    Here is a hint. It is a word with exactly (3 letters)

    The answer: STY

    Possible Answer: pigsty, pigpen, stye, sty, hordeolum, eye_infection